Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:21 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presă IPJ

ro

11 Feb, 2014 12:24 1544 Marime text
În seara zilei de 10 februarie a.c., ora 22.20, poliţiştii Secţiei 2 şi jandarmii din cadrul G.M.J. “Tomis” au prins în flagrant, pe bulevardul Tomis din Constanţa, pe V. ROBERT de 19 ani, din satul Movila-Verde, care a smuls un telefon din mâna unei tinere de 21 ani, prejudiciul în valoare de 1.000 lei fiind recuperat şi predat părţii vătămate.
Cel în cauză a fost reţinut de poliţiştii din cadrul B.I.C., pe bază de ordonanţă pentru 24 ore, urmând ca la data de 11.02.2014, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa şi Instanţei de Judecată cu propunere de arestare preventivă.
 
 În seara zilei de 10 februarie a.c., ora 22.30, poliţiştii Secţiei 3 şi un lucrător din cadrul I. J. J. Constanţa au depistat pe Ş. PETRU de 36 ani, din Constanţa, în timp ce sustrăgea un indicator rutier de pe bulevardul I. C. Brătianu din Constanţa, cu intenția de a-l valorifica. Indicatorul rutier a fost recuperat, cel în cauză fiind cercetat penal, în stare de libertate.
 
 La data de 10 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale - Criminalitate Itinerantă au identificat şi reţinut pe C. EUGEN de 28 ani, din Cernavodă, care face obiectul Mandatului European de Arestare, emis la data de 02.01.2014 de Tribunalul Penal din Calabria - Italia, pentru comiterea infracţiunilor de “proxenetism şi viol”.
Bărbatul a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanţa – Secţia Penală, care a dispus reţinerea acestuia pentru 24 de ore şi a fost depus în arestul I.P.J. Constanţa.
 
La data de 10 februarie a.c., în jurul orelor 13.30, E. ERDAL de 24 ani, din Constanţa, a condus un autoturism, proprietatea lui O. Levent, pe strada Republicii din Medgidia, având dreptul de conducere suspendat din data de 05.09.2011, conform Art. 335, alin. 2 din Codul Penal.
Din primele cercetări, poliţiştii au constatat faptul că autoturismul a fost încredinţat cu ştiintă de către O. Levent, pentru a fi condus pe drumurile publice lui E. Erdal, în cauză poliţiştii continuând cercetările.
 
ACTIVITATEA RUTIERĂ
 
          La data data de 10.02.2014, în ora 17.00, V. Paula a condus un autoturism, pe D. N. 2 A, dinspre Constanţa către Hîrşova şi ajungând la km 130 + 400, s-a angajat în depăşirea a două autoturisme, iar la revenirea pe sensul său de mers a pierdut controlul direcţiei, a părăsit partea carosabilă către stânga şi a intrat în coliziune cu un cap de pod de pe marginea drumului.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a lui V. Paula şi a lui H. Dan pasager în autoturism.
 
            Serviciul Rutier cercetează în stare de libertate pe D. Lucian, care a fost depistat în trafic în timp ce conducea un autoturism având suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice din România.
 
          Serviciul Rutier cercetează în stare de libertate pe N. Ion, care a fost depistat în trafic în timp ce conducea un microbuz având suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice din România.
 
          Biroul Rutier Constanţa cercetează în stare de libertate pe M. Simir, care în seara de 10.02.2014 a fost depistat în trafic în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere.
 
          Secţia 4 Poliţie cercetează în stare de libertate pe T. Adrian, de 56 ani, care a fost depistat în trafic în timp ce conducea un utilaj tip buldoexcavator neînmatriculat.
 
 
  COMPARTIMENT INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii