Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:50 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presa IPJ

ro

20 Dec, 2013 12:14 1363 Marime text
Urmărit internaţional depistat de poliţiştii de investigaţii criminale

La data de 19.12.2013, ofiţerii Compartimentului Criminalitate Itinerantă din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale, l-au depistat şi reţinut, pe K. Patrick, de 27 ani, din Satu Mare, persoană ce face obiectul unui mandat european de arestare emis la data de 21.10.2013 de Tribunalul din Perugia - Italia, pentru comiterea de ,,infracţiuni electronice”, fapte prevăzute de Codul Penal Italian şi pedepsite cu închisoare de până la 7 ani.
Cel în cauză a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa – Secţia Penală, ce a dispus reţinerea acestuia pentru 24 de ore, urmându-se procedurile legale aflate în vigoare.
 
Urmăriţi naţional depistaţi de poliţiştii Secţiei 3 Rurale Mangalia

La data de 19.07.2013 poliţiştii din Limanu au depistat pe raza localitatii Vama Veche , două persoane, unul în vârstă de 43 ani şi altul în vârstă de 16 ani, ambii din comuna Titesti, judeţ Arges.
Din primele verificări s-a stabilit că ambele persoane figureaza ca urmarite naţional (disparitie) în baza ordinului emis de IPJ Argeş la data de 06.12.2013 şi susţin că nu au fost victime ale vreunei infracţiuni.
S-a luat legătura cu lucrătorii din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung, judeţ Argeş, compartimentul BIC, care au confirmat ca la nivelul subunităţii lor exista o lucrare în acest sens, fiind totodată solicitată revocarea urmăririi celor doi.
 
Arestat pentru furt din locuinţă

            Revenim asupra cazului din data de 18.12.2013, privind pe bărbatul de 34 ani din oraş Murfatlar, suspect de comiterea furtului, comis în perioada 12 – 14.07.2013, dintr-o locuinţă situată pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu, informându-vă că poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale, l-au prezentat pe acesta Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa şi Judecătoriei Constanţa, instanţa dispunând faţă de cel în cauză arestarea pentru o perioada de 29 de zile.
 
COMPARTIMENT INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii