Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:58 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presa IPJ

ro

06 Dec, 2013 11:27 767 Marime text
              Poliţiştii Secţiei 2 cercetează în stare de libertate un tânăr, de 33 ani din Constanţa, care la data de 05.12.2013 a fost depistat de agenţii de pază, după ce a trecut de casele de marcat ale unui centru comercial, cu produse neachitate, în valoare de 487 lei.
 
          Secţia 2 Poliţie cercetează în stare de libertate doi bărbaţi care domiciliază pe str. Ion Alexandrescu, din municipiul Constanţa, la locuinţele cărora au fost depistate branşamente electrice ilegale.
 
          Secţia 4 Poliţie cercetează în stare de libertate un bărbat domiciliat pe str. Sasu Vasile, la locuinţa căruia a fost depistat un branşament electric ilegal.
 
          Poliţiştii din Oltina cercetează în stare de libertate un bărbat din sat Răzoarele, care la data de 05.12.2013, folosind un atelaj hipo a sustras lemne din pădurea de lângă satul Strunga.
 
          Poliţiştii din Lipniţa cercetează doi bărbaţi, care în intervalul 18-28.11.2013 au sustras trei hamuri din piele pentru cabaline din locuinţa unui vecin, prejudiciul în valoare totală de 2.100 lei fiind recuperat în totalitate şi predat păgubitului.
 
La data de 06.12.2013, poliţiştii din Ciocârlia l-au depistat pe I. LUCIAN, de 24 de ani, din localitate, pe numele căruia Judecătoria Medgidia a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de un an, pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană al cărei permis de conducere a fost anulat.
 
COMPARTIMENT INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii