Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:19 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presa IPJ

ro

03 Nov, 2013 14:22 960 Marime text
În ultimele 24 de ore, poliţiştii constănţeni au organizat 3 acţiuni, fiind aplicate 15 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 5.840 lei.
 
ACTIVITATEA JUDICIARĂ
 
Secţia 1 Poliţie cercetează în stare de libertate pe O. Asan de 52 ani, din Constanţa, care, în noaptea de 31.10/01.11.2013, a încercat să sustragă din curtea unui imobil de pe strada Ion Raţiu mai multe bunuri.
 
          Secţia 2 Poliţie cercetează în stare de libertate pe F. I. de 14 ani, din Constanţa, care, în noaptea de 31.10/01.11.2013, a fost identificat în flagrant, după ce a pătruns într-un autoturism de unde încerca să sustragă mai multe bunuri.
 
          Secţia 2 Poliţie cercetează în stare de libertate pe B. Robet de 19 ani, din Constanţa, care a încercat să sustragă mai multe produse de îmbracăminte dintr-un supermarket de pe raza secţiei.
 
          Secţia 4 Poliţie cercetează în stare de libertate pe H. Mihale de 28 ani, din Constanţa, care a fost identificată în flagrant după ce a sustras produse alimentare şi nealimentare dintr-o societate comercială de pe raza secţiei.
 
            Poliţiştii din Amzacea cercetează în stare de libertate pe S. N. şi P. V., ambii de 17 ani, din localitatea General Scărişoreanu, întrucât au fost identificaţi după ce au sustras plăci de gard prefabricate aflate în patrimoniul unei instituţii publice din localitate.
 
           Secţia 3 Poliţie cercetează în stare de libertate pe S. Vasile de 30 ani, din Constanţa întrucât a fost identificat în flagrant după ce a realizat un branşament electric ilegal.
 
Secţia 1 cercetează în stare de libertate pe P. Ionuț, O. Marian şi R. Florinel, care au sustras cherestea din curtea unui imobil de pe strada Gheorghe Economu. Prejudiciul de 1.000 lei a fost recuperat în totalitate şi predat părţii vătămate.
 
Secţia 2 cercetează în stare de libertate pe B. Ioana de 30 de ani, G. Mariana de 51 de ani și pe C. Nicolae Florinel de 27 de ani, care au sustras din două centre comerciale de pe raza secţiei mai multe produse alimentare şi de îmbracăminte.
 
Secţia 3 cercetează în stare de libertate doi minori, de 13 ani și respectiv 12 ani, ambii din Constanța, care au sustras mai multe bunuri din trei autoturisme parcate pe bulevardul I.C. Brătianu şi pe aleea Topolog.          
 
          Poliţia Medgidia cercetează în stare de libertate pe I. Andrei-Claudiu, de 19 ani, M. R., de 16 ani, R. T., de 16 ani şi R. Alin-Robert, de 19 ani, toţi din comuna Castelu, care au sustras capace de roţi, de la un autoturism parcat pe strada Mihai Viteazu din Medgidia. Prejudiciului a fost recuperat şi predat părţii vătămate.
 
 
          ALTE ACTIVITĂŢI
 
          Serviciul Investigaţii Criminale a prezentat în faţa magistraţilor pe M. Ali de 26 ani, Ţ. Acî de 32 ani, A. Tungeai de 18 ani, T. Cosmin Alexandru de 25 ani şi A. Larisa de 23 ani, toţi reţinuţi pentru furt. Pe numele celor cinci persoane au fost emise Mandate de Arestare Preventivă pentru 29 zile, acestea fiind depuse în arestul I.P.J. Constanţa.
 
          Biroul de Investigaţii Criminale a identificat şi prezentat magistraţilor pe R. Givan de 19 ani, din Valu lui Traian, ca fiind suspect de comiterea unui furt dintr-o locuinţă situată pe strada Constantin Bobescu cu un prejudiciu de 12.500 lei. Pe numele tânărului a fost emis Mandat de Arestare Preventivă pentru 30 zile, acesta fiind depus în arestul I.P.J. Constanţa.
 
Biroul de Investigarea Fraudelor Medgidia cercetează în stare de libertate pe O. Torgut, din localitate, care în calitate de administrator al unei societăţi comerciale a reţinut salariaţilor pe care o administrează impozitele şi contribuţiile cu stopaj la sursă în cuantum de 11.739 lei, fără a vira aceste sume de bani către bugetul consolidat al statului.
 
ACTIVITATEA RUTIERĂ
 
          Poliţiştii din Amzacea cercetează în stare de libertate pe D. Florin de 25 ani, din Independenţa, întrucât a condus un autoturism pe drumurile publice fără a poseda permis.
 
          Poliţiştii din Corbu cercetează în stare de libertate pe B. Marius de 26 ani, din localitate, întrucât a condus un autoturism pe drumurile publice cu o îmbibaţie alcoolică de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat.
           
La data de 01.11.2013, ora 08.30, A. CRĂCIUN, de 40 de ani, a condus un autoturism pe bulevardul Ferdinand, iar la efectuarea manevrei de mers înapoi, nu s-a asigurat corespunzător şi a accidentat uşor pe P. NICULINA, 65 de ani, care se deplasa pe partea carosabilă.
 
La data de 01.11.2013, ora 13.00, B. IULIAN, 45 de ani, a condus o bicicletă pe bulevardul Ferdinand dinspre Gara C.F.R. către bulevardul Tomis şi ajungând la trecerea pentru pietoni de la intersecţia cu strada Atelierelor, a accidentat uşor o minoră de 13 ani, care traversa strada pe marcajul pietonal din partea dreaptă.
 
  La data de 02.11.2013, ora 15.40, C. MARIAN, 28 de ani, fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule şi fiind sub infleunţa băuturilor alcoolice, respectiv 0.79 mg/l alcool pur în aerul expirat, a condus un autoturism, pe DN2A, în localitatea Ovidiu. În cauză poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală.
 
  La data de 02.11.2013, ora 17.26, Ş. GEORGIANA, 24 de ani, a condus un autoturism, pe Şoseaua Mangliei, dispre strada Caraiman către bulevardul Aurel Vlaicu şi ajungând la un marcaj pietonal a accidentat uşor pe I. CONSTANTIN, 46 de ani, care se angajase în traversarea părţii carosabile, pe marcajul pietonal, din partea dreaptă a conducătorului auto. La testarea pietonului cu aparatul acooltest, acesta a indicat o alcolemie de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
La data de 02.11.2013, ora 20.45, B. NECULAE, de 65 de ani, a condus un autoturism, pe strada Poporului, din Constanţa, dinspre bulevardul Tomis către bulevardul Lăpuşneanu şi ajungând în zona intersectiei cu strada Petru Vulcan a surprins şi accidentat uşor pe I. ION, de 48 de ani, care s-a angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal din partea dreaptă a conducătorului auto.
 
  La data de 02.11.2013, ora 21.10, G. GHEORGHE, 54 de ani, a condus un autoturism pe bulevardul I. C. Brătianu, din Constanţa, dinspre strada Th. Burada către strada Cumpenei, şi ajungând în zona intersectiei cu strada Labirintului a surprins şi accidentat uşor pe M. GABRIELA, 47 de ani, care s-a angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal din partea stângă a conducătorului auto.
 
 
  COMPARTIMENT INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii