Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:26 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

BULETIN DE PRESĂ

ro

06 Aug, 2014 11:51 1316 Marime text
Prinsă în flagrant de către poliţiştii din Mamaia
La data de 05.08.2014, ora 00.05, patrula mixtă de siguranţă publică, formată dintr-un poliţist din cadrul Biroului de Poliţie pentru Staţiunea Mamaia şi un jandarm din cadrul GMJ Constanţa, a depistat-o pe O. B., de 35 ani, care sustrăsese de pe şaua unei biciclete, o geantă ce conţinea un telefon mobil, cheile unui autoturism, suma de 50 euro şi acte aparţinând unei turiste.
Poşeta cu bunurile respective au fost înapoiate păgubitei.
Cercetările sunt continuate pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a celei în cauză, totodată, poliţiştii întocmindu-i dosar penal pentru furt calificat.

Identificat la scurt timp de la sesizare de către poliţiştii din Medgidia
La data de 05.08.2014, ora 13.00, Poliţiştii din Medgidia au fost sesizaţi de către un localnic cu privire la faptul că, persoane necunoscute i-au sustras de la stâna de animale pe care o deţine, un ham şi 150m cablu electric.
Demarând operativ cercetările, oamenii legii au găsit abandonate bunurile reclamate ca sustrase, în apropierea stânei, totodată identificând şi persoana bănuită de comiterea furtului, respectiv un minor în vârstă de 14 ani, din localitate, căruia i-au întocmit dosar penal.

Identificat de poliţiştii din Hârşova
La data de 04.08.2014, ora 11.15, poliţiştii din Hârşova au fost sesizaţi de către o femeie în vârstă de 77 de ani, din localitate cu privire la faptul că, un tânăr a împins-o în scara blocului sustrăgându-i portofelul. Aceasta s-a dezechilibrat căzând pe scări şi fracturându-şi antebraţul stâng.
Demarând operativ investigaţiile, poliţiştii au identificat şi depistat la scurt timp de la comiterea faptei un minor, în vârstă de 16 ani, din aceeaşi localitate, acesta fiind reţinut pe bază de ordonanţă, pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie.
La data de 05.08.2014, acesta a fost prezentat instanţei de judecată, pe numele său fiind emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Cercetată de poliţiştii din Năvodari în stare de libertate
Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Năvodari cercetează în stare de libertate, o femeie în vârstă de 34 de ani, din localitate care, în  perioada 17.07-05.08.2014, în calitate  de casier al unei case de pariuri sportive, şi-a însuşit fără drept, din încasări, suma de 2.500 lei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii