Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:27 19 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbat cercetat de poliţiştii constănţeni pentru furturi din buzunare

ro

14 Jul, 2012 19:16 1078 Marime text

Poliţiştii Compartimentului Furturi din Buzunare din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa, cercetează în stare de libertate pe B. Alexandru, de 53 ani, din Constanţa, care la data de 06 iunie a.c., a furat din poşeta unei localnice, un portofel cu suma de 850 lei, în timp ce se afla în staţia de autobuz din dreptul Spitalului Judeţean.

Extinzând cercetările oamenii legii au stabilit că la data de 01 iulie a.c., acelaşi individ a sustras din poşeta unei tinere, un portofel cu suma de 1.300 lei, în timp ce aceasta se afla în staţia Gară CFR.

Prejudiciul nu a fost recuperat.

Tâlhar arestat de poliţiştii constănţeni

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa cercetează în stare de arest preventiv pe I. Atanase , de 21 ani, din Constanţa.

Acesta, în seara zilei de 10.07.2012, în jurul orelor 21.20, în timp ce se afla la intersecţia străzilor Baba Novac cu Dezrobirii a acostat un tânăr de 19 ani, pe care l-a deposedat de un telefon mobil.

Sub pretextul că vrea să dea un telefon, i-a cerut victimei telefonul mobil, acesta a refuzat, moment în care i l-a luat din buzunarul de la pantaloni, fără ca victima să opună rezistenţă.

La data de 12 iulie a.c. suspectul a fost depistat de către lucrătorii Secţiei 4 şi predat poliţiştilor de investigaţii criminale în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie.

Minori cercetaţi de poliţişti, pentru comiterea a 9 furturi din autoturisme

Poliţiştii Secţiei 2 cercetează în stare de libertate doi minori de 13 ani, din Constanţa, care în urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că sunt suspecţi de comiterea a 9 furturi din autoturisme, fapte săvârşite în perioada 10.05-01.06.2012. Ca mod de operare, aceştia forţau sistemele de închidere ale portierelor autoturismelor. Prejudiciul total cauzat în valoare de 5.000 lei a fost recuperat în proporţie de 15%.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii