Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:03 18 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Activităţi ale poliţiştilor rutieri de „Ziua internaţională de luptă împotriva traficului şi consumului ilicit de droguri"

ro

27 Jun, 2012 00:24 591 Marime text

Poliţiştii rutieri împreună cu specialişti din cadrul Centrului de Prevenire, Consiliere şi Evaluare Antidrog Constanţa şi reprezentanţi din cadrul "Pernod Richard Romania" au marcat „Ziua Internaţională de Luptă Împotriva Traficului şi Consumului Ilicit de Droguri".

Astăzi, 26 iunie, poliţiştii rutieri împreună cu specialişti din cadrul Centrului de Prevenire, Consiliere şi Evaluare Antidrog Constanţa şi reprezentanţi din cadrul "Pernod Richard Romania" au marcat „Ziua Internaţională de Luptă Împotriva Traficului şi Consumului Ilicit de Droguri" printr-o activitate de prevenire a consumului de alcool şi droguri la volan în rândul conducătorilor auto.

Scopul activităţii a constant în conştientizarea conducătorilor auto, asupra riscurilor consumului de droguri în general şi de substanţe noi cu proprietăţi psihoactive în special şi de asemenea asupra consecinţelor juridice la care se expun în cazul în care consumă alcool şi conduc autoturisme, deoarece alcoolul este una dintre cele mai întâlnite cauze ale producerii accidentelor rutiere.

Conducătorii auto opriţi în trafic au primit materiale constând în şepci, tricouri, mingii şi pliante cu mesajul „Don"t drink and drive" şi sfaturi de la poliţiştii rutieri privind adoptarea unui comportament preventiv în trafic.

Serviciul Rutier va derula pe întreaga perioadă a Sezonului Estival astfel evenimente în municipiul Constanţa şi în staţiunile Mării Negre.

Ti-a placut articolul?

Comentarii