Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:01 23 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acțiuni desfășurate de polițiștii Tulceni

ro

05 Mar, 2016 12:02 997 Marime text
Poliţiştii au desfăşurat, în perioada 3-5 martie a.c., activităţi suplimentare pentru siguranţa cetăţenilor, prevenirea faptelor antisociale şi pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice. 

Din dispoziția Șefului Poliției Române, chestor de poliție Bogdan Despescu, în perioada 3 – 5 martie  a.c., aproximativ 150 de poliţişti au acţionat pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice, suplimentar faţă de activităţile dispozitivelor curente din teren.
Astfel, poliţiştii de ordine publică, de la rutieră, de investigaţii criminale, de la investigarea criminalității economice, transporturi, din cadrul formaţiunilor de arme, explozivi şi substanţe periculoase, au efectuat acţiuni specifice muncii de poliţie, respectiv 45 de controale și acțiuni.

În urma activităților, au fost constatate 13 infracţiuni (judiciare, economico-financiare, la regimul circulaţiei sau de altă natură).
De asemenea, au fost aplicate 168 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 64605.
Siguranţa rutieră şi salvarea de vieţi sunt de asemenea, priorităţi ale Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea. Astfel, pentru prevenirea accidentelor de circulaţie și verificarea respectării cadrului legal privind transportul rutier de persoane și marfă, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi în urma cărora au aplicat 125 de sancţiuni contravenționale.

Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut 7 de permise de conducere şi au retras 8 certificate de înmatriculare auto.
Acțiunile polițiștilor tulceni vor continua și în perioada următoare.

Ti-a placut articolul?

Comentarii