Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:56 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Actiune a politistilor constanteni pentru combaterea prostitutiei si pastrarea ordinii si linistei

ro

05 Aug, 2009 17:57 653 Marime text

Peste 150 de sancţiuni contravenţionale aplicate pentru nerespectarea prevederilor legale referitoare la convieţuirea socială, rezultatul activităţilor desfăşurate în perioada 29 iulie - 2 august, de către poliţiştii constănţeni.  

Poliţişti din cadrul I.P.J. Constanţa au desfăşurat, în perioada 29 iulie - 02 august a.c., activităţi de prevenire şi sancţionare a faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice. În cadrul a 37 de acţiuni au fost verificate 62 de obiective, fiind legitimate 174 de persoane.  

Urmare a controalelor desfăşurate a fost constatată o infracţiune de prostituţie şi au fost aplicate 154 de sancţiuni contravenţionale pentru prostituție, în valoare de 63.650 lei. 

Exemple: 

S. Cristina, de 24 de ani, din Localitatea Băneasa, Judeţul Constanţa, a fost surprinsă în flagrant, în timp ce întreţinea raporturi sexuale cu un tânăr, în schimbul sumei de 50 de lei. Celei în cauză i s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de prostituţie, fiind cercetată în continuare în stare de libertate. 

De asemenea, cu ocazia acţiunilor F. Elena, de 26 de ani, din localitatea Babadag, judeţul Tulcea, a fost surprinsă pe DN 39, între localităţile Tuzla şi Costineşti, în timp ce atrăgea persoane  în vederea practicării de raporturi sexuale cu acestea spre a obţine foloase materiale. Tânăra a fost sancţionată conform art. 2 din Legea 61/1991 republicată. Conform aceleiaşi legi a fost sancţionată contravenţional şi Mihaela C., de 22 de ani, din Localitatea Cernavodă.

COMPARTIMENTUL DE INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii