Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:07 20 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Moștenitorii lui Mihail Cârciog solicită falimentul SC Xenoti SRL, firmă ce deține Hotelul Flora, din Mamaia!

ro

18 Jul, 2023 13:43 2408 Marime text
 
 
  • Xenoti SRL îi are ca asociați pe Radu Ștefan Mazăre, fostul primar al Constanței, pe Nicușor Daniel Constantinescu, fostul președinte al Consiliului Județean Constanța, și pe omul de afaceri Gabriel Sorin Strutinsky.
  • În trecut, în firma Xenoti SRL a figurat și Mihail Gheorghe Cârciog, decedat în 2011, la Viena.
 
 
Se cere falimentul societății comerciale Xenoti SRL, firmă ce deține Hotelul Flora, din Mamaia! Xenoti SRL îi are ca asociați pe Radu Ștefan Mazăre, fostul primar al Constanței, pe Nicușor Daniel Constantinescu, fostul președinte al Consiliului Județean Constanța, și pe omul de afaceri Gabriel Sorin Strutinsky.
 
În trecut, în firma Xenoti SRL a figurat și Mihail Gheorghe Cârciog, decedat în 2011, la Viena.
 
Potrivit Buletinului Procedurilor de Insolvență nr. 11790/11.07.2023, în cadrul adunării asociaților din data de 07.03.2022 Adunarea Generală a Asociaților a votat pentru continuarea societății fără mostenitorii defunctului asociat Cârciog Mihail Gheorghe, cu dezdaunarea celor patru moștenitoare cu sumele ce li se cuvin fiecareia din suma totala de 1.629.400 lei, potrivit raportului de evaluare intocmit in procedura, prin raportare la ultimul bilant contabil la 31.12.2010 aprobat de defunct.
 
Conform BPI, Cârciog Mirela Daniela și Cârciog Maria Elena au formulat cerere de plata pentru sumele ce li se cuvin.
 
Xenoti SRL nu detine disponibilul necesar pentru achitarea contravalorii părților sociale datorate moștenitoarelor iar Cârciog Mirela Daniela și Cârciog Maria Elena au formulat cerere de trecere la faliment a societății Xenoti SRL - în reorganizare -  pentru neplata sumelor ce li se cuvin.
 
Dosarul privind reorganizarea judiciară a SC Xenoti SRL se află pe rolul Tribunalului Constanța.
 
Conform portalului instanțelor de judecată, instanța a fixat noul termen în dosar pentru data de 9 octombrie 2023, ora 11.00 pentru soluționarea amiabilă a cererii de trecere la faliment formulată de creditoarele Cârciog Mirela și Cârciog Elena.
 
În acest context, zilele trecute a avut loc adunarea creditorilor Xenoti SRL, eveniment la finele căruia s-a aprobat accesarea unei finanțării în suma de 923.263,22 lei de la Medici Horeca SRL prin asociat unic Eurofast Hotels LTD, conform propunerii din data de 04.07.2023 înregistrată la administratorul judiciar sub nr. 27261/04.07.2023, finanțare necesară pentru achițarea creanțelor datorate dnei Cârciog Mirela Daniela și Cârciog Elena Maria moștenitoare ale asociatului defunct Cârciog Mihail Gheorghe.
 
Despre Medici Horeca SRL
 
Potrivit Termene.ro, platformă consultată la data de 18 iulie 2023, SC Medici Horeca SRL se ocupă de restaurante, are sediul social pe strada Zambilei, Ghimbav, Brașov, și este controlată de SC Comidor Trust SRL
 
Ca administrator apare Boeru Cornel-Marian, pe care îl mai găsim în Tractor Proiect Construct SA, Telefericul SRL, Bistro Eliza SRL, Comidor Trust SRL, Agrement Sea SRL și în Agrement Tractor SRL.
 
Asta în timp ce Comidor Trust SRL apare în Agrement Sea SRL.
 
Cu un angajat, cifra de afaceri netă declarată pentru 2021 a fost de 137 de lei.  
 
Pierderea netă pentru 2022 a fost de 8.237 de lei.  
 
Comidor Trust SRL se ocupă de activități de închiriere și leasing cu bunuri recreaționale și echipament sportiv și este controlată de Boeru Cornel-Marian, asociat unic și administrator.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Mazăre și Nicușor contra Strutinsky. Ultima decizie a judecătorilor în legătură cu falimentul Xenoti
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii