Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:47 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Municipiul Mangalia cere insolvența Sisteme Navale Mangalia SRL! Legături cu celebra companie UTI

ro

13 Feb, 2024 17:00 1064 Marime text
  • Minicipiul Mangalia cere, la Tribunalul Constanța, intrarea în insolvență a companiei Sisteme Navale Mangalia SRL!
  • Sisteme Navale Mangalia SRL se ocupă de construcția de nave și structuri plutitoare, are sediul social pe strada George Coșbuc, din Cernavodă, județ Constanța, iar la acest sediu are punct de lucru UTI Grup SA- punct de lucru Cernavodă.
  • Asociații Sisteme Navale Mangalia SRL sunt UTI Grup SRL și Lord Expert Consult SRL, din București.  
 
Minicipiul Mangalia cere, la Tribunalul Constanța, intrarea în insolvență a companiei Sisteme Navale Mangalia SRL! Solicitarea Primăriei Mangalia a primit numărul unic 909/118/2024, dosarul fiind înregistrat pe rolul Secţiei a II-a civilă din Tribunalul Constanța. Primul termen a fost stabilit pentru data de 18 martie 2024.
 
Potrivit Termene.ro, platformă consultată la data de 13 februarie 2024, SC Sisteme Navale Mangalia SRL a fost fondată în luna octombrie a anului 2008, se ocupă de construcția de nave și structuri plutitoare, are sediul social pe strada George Coșbuc, din Cernavodă, județ Constanța, iar la acest sediu are punct de lucru UTI Grup SA- punct de lucru Cernavodă.  
 
Asociații sunt UTI Grup SRL și Lord Expert Consult SRL, din București     
 
UTI Grup SRL mai apare în Livestudies SRL și în UTI Real Estate Development SRL.
 
Pentru anul 2015, firma a declarat o cifră de afaceri netă de 27.493 de lei, iar în 2022 a raportat o pierdere netă de 55.185 de lei.               
 
UTI Grup SRL a fost fondată în martie 1994, are activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea, are sediul pe strada Olteniței, din București, Sector 4.  
 
Asociații sunt UTI Real Estate Developments B.V., cu 99.9992 %, din Țările de Jos și UTI Real Estate Development SRL, cu 0.0008, din București.
 
Petrescu Razvan apare ca administrator. Acesta mai administrează Livestudies SRL, UTI Real Estate Development SRL, Tiu Holdings SRL și TIU Management SRL.
 
Cu mai multe contracte publice, UTI Grup SRL a declarat, pentru anul 2022, cu aproximativ 50 de angajați, o cifra de afaceri netă         de 22.211.219 de lei și o pierdere netă de 22.235.789 de lei.
 
Printre autoritățile contractante se află: Societatea Națională Nuclearelectrica SA, Autoritatea pentru Digitalizarea României, Casa Națională de Asigurări de Sănătate, Ministerul Afacerilor Externe dar și Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție.
 
 

Potrivit site-ului oficial al UTI, „în ultimii ani, UTI a dezvoltat cu succes proiecte complexe, în România și în străinătate, care contribuie la creșterea calității și siguranței vieții locuitorilor orașelor, prin dezvoltarea unui portofoliu de soluții reunite sub umbrela SmartCity: soluții de management al traficului și al transportului public, soluții de siguranță publică și centre de management al situațiilor de urgență, soluții de protecție a mediului, soluții de reabilitare urbană, soluții eGovernment, infrastructură subterană de comunicații“.


 
Lord Expert Consult SRL se ocupă de activități de consultanță pentru afaceri și management, are sediul pe strada Jean Monnet, București, Sector 1. Asociații sunt Ceauselu Bogdan, cu 80 %, și Marin Ștefan, cu 20 %. Ceauselu Bogdan este și administrator.
                                                 
Ceauselu Bogdan mai apare în Inter Business Group SRL, Boss Constructii si Consultanta SRL și în Rom-Offset Management & Production SRL.
 
Pentru anul 2022, Lord Expert Consult a declarat o cifră de afaceri netă de 118.425 de lei și un profit net de 22.037 de lei.
 
Uti Real Estate Development SRL se ocupă de dezvoltare (promovare) imobiliară, are sediul pe Șoseaua Olteniței, București, Sector 4, iar ca asociați apar UTI Real Estate Developments BV, cu 99.9924 %, și UTI Grup SRL, cu 0.0076 %.
 
Pentru anul 2022, UTI Real Estate Development SRL a declarat o cifră de afaceri netă de 28.225 de lei și o pierdere netă de 81.541 de lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Se cere insolvența Confort Urban SRL, controlată de Consiliul Local Constanța! Newlife Construct SRL cere, în instanță, aproape 80.000 de euro (DOCUMENT)
 
 
Insolvențe Constanța
Pescăria Populară SRL, din Năvodari, ar putea fi radiată de la Registrul Comerțului!

 
 
După Gazpromneft Marine Bunker Balkan SA
Și Balkan Marine Bunker Assets SRL, din Constanța, controlată de o firmă din Rusia, își cere insolvența!

 
 
Numărul creditorilor a ajuns la 34
Se cere insolvența GSP Offshore SRL! Tribunalul Constanța amână cauza pentru o eventuală solutionare pe cale amiabilă

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii