Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:17 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

După Gazpromneft Marine Bunker Balkan SA Și Balkan Marine Bunker Assets SRL, din Constanța, controlată de o firmă din Rusia, își cere insolvența!

ro

11 Feb, 2024 17:00 947 Marime text

 
 
  • Balkan Marine Bunker Assets SRL a fost fondatată în luna iulie a anului 2021, se ocupă de ativități de servicii anexe transportului pe apă, are sediul pe strada Traian, din Constanța, și este controlată de GPN Foreign Assets Management LLC, din Rusia.
 
Tribunalul Constanța a fost investit cu soluționarea cererii formulate de SC Balkan Marine Bunker Assets SRL, cu sediul în Constanța, privind intrarea în insolvență! Solicitarea SC Balkan Marine Bunker Assets SRL a fost concretizată în dosarul 860/118/2024. 
 
Compania Balkan Marine Bunker Assets SRL a luat ființă ca urmare a divizării parțiale a Gazpromneft Marine Bunker Balkan SA, după cum se arată în Hotărârea 311/2021 a Tribunalului Constanța (dosar 3337/118/2021).
 
Mai exact, prin hotărârea respectivă, Tribunalul a admis cererea Gazpromneft Marine Bunker Balkan SA cu privire la divizarea parțială a companiei.
 
În continuare, s-a admis prin aceeași cerere „reducerea capitalului social al Gazpromneft Marine Bunker Balkan SA de la 30.150.000 de lei la 25.613.900 de lei prin transferul către societatea nou înfiinţată a navelor şi echipamentelor prezentate în detaliu în proiectul de divizare publicat“.
 
Astfel, instanța a autorizat constituirea Balkan Marine Bunker Assets SRL ca efect al divizării Gazpromneft Marine Bunker Balkan SA și a dispus înmatricularea primei firme în Registrul Comerțului.
 
Potrivit Termene.ro, platformă consultată la data de 11 februarie 2024, SC Balkan Marine Bunker Assets SRL a fost fondatată în luna iulie a anului 2021, se ocupă de ativități de servicii anexe transportului pe apă, are sediul pe strada Traian, din Constanța, și este controlată de GPN Foreign Assets Management LLC, din Rusia.
 
Ca administrator apare Trufaș Tatiana Magdalena, din București.  
 
Trufas Tatiana Magdalena mai apare în Luta Comex S.R.L., din București, și în Rubikon Shipping and Trading S.A., Geneva Sucursala Constanta, din Constanța.
 
Pentru anul 2022, SC Balkan Marine Bunker Assets SRL a declarat o cifră de afaceri netă de 1.155.648 de lei și un profit net de 69.839 de lei.  
 
De precizat că și Gazpromneft Marine Bunker Balkan SA, cu sediul social pe strada Traian, bloc Clădirea Business Center, din municipiul Constanța, controlată de două companii din Rusia, cere să intre în insolvență! Solicitarea Gazpromneft Marine Bunker Balkan SA a fost concretizată în dosarul 824/118/2024, cauză înregistrată pe rolul Tribunalului Constanța, la data de 8 februarie 2024. Conform portalului instanțelor de judecată, primul termen în dosar a fost stabilit pentru data de 15 februarie 2024.    
 
Gazpromneft Marine Bunker Balkan este o societate pe acțiuni, cu mod de administrare dualist.
 
Potrivit Termene.ro, platformă consultată la data de 9 februarie 2024, Gazpromneft Marine Bunker Balkan SA a fost înființată în 2011, se ocupă de servicii anexe transporturi pe apă și are sediul în Constanța, strada Traian 68A, etaj 4, clădirea GMB.
 
Acționarii sunt două companii cu sediul în Rusia, Sankt Petersburg, respectiv Gazpromneft Marine Bunker LLC, înființată în octombrie 2007, companie membră a grupului Gazprom Neft – companie cu un capital majoritar de 99,9867%, iar diferența de procente aparține GPN-Proiect LTD, înființată în decembrie 2019.
 
Compania are un mod de administrare dualist, așa cum este menționat la Oficiul Registrului Comerțului, mai exact, are un Consiliu de Supraveghere compus din cinci membri și un director  general unic.
 
Pentru 2022, cu 25 de angajați, Gazpromneft Marine Bunker Balkan SA a raportat o cifră de afaceri netă de 55.301.936 de lei și o pierdere netă de 4.281.918 de lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
A fost înființată o nouă firmă la Constanța. Cu ce se va ocupa Balkan Marine Bunker Assets SRL
 
Gazpromneft Marine Bunker Balkan SA, din Constanța, controlată de două companii din Rusia, cere să intre în insolvență!
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii