Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:10 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Instrucţia rachetiştilor navali. Au executat un antrenament în teren, într-un raion la sud de Mangalia (GALERIE FOTO)

ro

17 Feb, 2022 12:35 1407 Marime text
  • Instrucţia rachetiştilor navali

Implicaţi în pregătirea trecerii pe noile sisteme de instalații mobile de lansare rachete antinavă, care vor intra în dotarea Forţelor Navale Române în anul 2024, rachetiştii navali din cadrul Divizionului 508 Rachete de Coastă se instruiesc zilnic pe detaşamentele mobile de lansare.




În această săptămână, rachetiştii au executat un antrenament în teren, într-un raion la sud de Mangalia. Au fost deplasate în teren detaşamente mobile de lansare, autospeciale de asigurare logistică și cu aparatură de verificare şi de control al rachetei, precum şi mijloace de luptă CBRN.



Conştienţi de faptul că de munca fiecăruia dintre ei va depinde succesul misiunilor de foc, militarii implicaţi au dat dovadă de profesionalism în abordarea fiecărui aspect din procesul de pregătire.


Activitatea de instruire a contribuit la dezvoltarea deprinderilor comandanților şi a echipajelor care deservesc tehnica auto și instalațiile mobile de lansare rachete pentru conducerea și executarea marșului, pentru identificarea și ocuparea pozițiilor de lansare, pe timp de zi, în raioane neamenajate, precum și pentru executarea misiunilor specifice.



Sursa foto-text: Facebook/ MApN ( sursa- Forțele Navale Române, Foto: Cristian Vlăsceanu) 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii