Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:19 23 09 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fost candidat la Primăria Constanța Luv Team SRL, administrată de Ionuț Budi, radiată de la Registrul Comerțului

ro

05 Nov, 2022 00:00 14334 Marime text

 
 
  • Potrivit Confidas.ro, asociații Luv Team SRL sunt Maria Budi, cu 95 %, și Andreea Alexandra Leahu, cu 5 %. Ion Budi este administrator.
  • Noul termen a fost fixat de Tribunalul Constanța pentru data de 29 noiembrie 2022. 

Societatea comercială Luv Team SRL (aflată în insolvență), administrată de Ionuț Budi, fost candidat la Primăria Constanța (2016), ar putea fi radiată de la Registrul Comerțului!  
 
Informația a fost publicată în Buletinul Procedurilor de Insolvență nr. 17644/01.11.2022.
 
Conform BPI, Dobrogea Insolvency I.P.U.R.L., în calitate de administrator judiciar al Luv Team SRL, a publicat urmatorul Raportul de închidere nr. 19 din data de 31.10.2022.
 
Prin încheierea nr.568 din 29.10.2021, pronunțată de Tribunalul Constanța – Secția a II-a Civilă în dosarul nr.7894/118/2021, a fost declanșată, la cererea debitoarei, procedura generala de intrare în insolvență a Luv Team SRL, cu sediul social în Constanța, strada Ștefan Mihăileanu, Dobrogea Insolvency IPURL, legal reprezentata prin Gugus Liviu - practician în insolvență, fiind desemnata în calitate de administrator judiciar.
 
În urma analizării situației debitoarei, s-a stabilit fără putință de tăgadă faptul că insolvența a fost determinată de cauze obiective, administratorul statutar făcând eforturi constante pentru mărirea numărului de clienți, și, de asemenea, pentru recuperarea creanțelor, în ciuda crizei sanitare instalate la nivel mondial, dublată de măsurile restrictive aplicate societăților ce își desfășoară activitatea în domeniul respectiv.
 
Respectând obligațiile stabilite de lege în sarcina sa, administratorul judiciar a notificat deschiderea procedurii către toți creditorii menționati în lista pusă la dispoziția sa de către societatea debitoare.
 
Ulterior, s-a procedat la analizarea cererii de repunere în termenul de depunere al creanțelor și de admitere a creanței la masa credală înaintată de Bere Bauturi Bucuresti SA actualmente existând pe rolul Tribunalului Constanța – Secția a-II-a Civilă dosarul asociat 7894/118/2021/a1 având ca obiect contestație. Primul termen a fost stabilit pentru data de 29 noiembrie 2022.
 
„În acest context, având în vedere faptul că debitoarea nu deține bunuri în patrimoniu și raportat la prevederile art.46 alin.3, creditorii care nu au fost notificați potrivit prevederilor art.99 alin. (3) sunt considerați de drept în termenul de depunere a cererilor de admitere a creanțelor, prin depunerea unei cereri de admitere la masa credală, preluând procedura în stadiul în care se afla în momentul înscrierii lor la masa credală, nu se justifică continuarea procedurii și efectuarea de noi cheltuieli“, conform BPI.
 
Pe cale de consecință, administratorul judiciar solicită instanței să dispună, în conditiile art.174 din Legea nr.85/2014, închiderea procedurii și radierea societății de la Oficiul Registrului Comerțului Constanța și descarcărea administratorului judiciar de orice îndatoriri sau responsabilități cu privire la procedura, debitor și averea lui, creditori și asociați.
 
Judecatorul sindic Aniela Adriana Staicu, de la Tribunalul Constanța.  
 
Potrivit Confidas.ro, asociații Luv Team SRL sunt Maria Budi, cu 95 %, și Andreea Alexandra Leahu, cu 5 %. Ion Budi este administrator.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Xenoti SRL, firma care deține hotelul Flora, din Mamaia, în reorganizarea judiciară! Noul termen, ianuarie 2023
 
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii