Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:50 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-a publicat tabelul definitiv de creanțe! Cine solicită recuperarea datoriilor de la Luv Team SRL, administrată de Ionuț Budi (DOCUMENT)

ro

16 Apr, 2022 14:14 2979 Marime text
Clubul Luv din Stațiunea Mamaia. Foto: ZIUA de Constanța
 
  • Cea mai mare sumă solicitată din creanțe este solicitată de un cabinet de avocatură din Constanța
  • Suma totală aprobată pentru creanțe este de 85.086,46 de lei
  • Instanța de judecată a admis în luna octombrie 2021 cererea debitoarei și a dispus deschiderea procedurii generale a insolvenței împotriva societății Luv Team SRL.
În Buletinul Procedurilor de Insolvență din data de 8 aprilie 2022 a fost publicat tabelul definitiv al creanțelor societății comerciale Luv Team SRL care a solicitat să intre în insolvență.

Potrivit BPI 6290 din 8 aprilie 2022,  în tabelul definitiv al creanțelor sunt menționate următoarele:
  • ANAF solicită o creanță în valoare de 6.683 lei,
  • Serviciul Public de impozite și Taxe Constanța – creanțe de 24.465 lei,
  • Siad România SRL – 6.962,15 lei,
  • Cabinetul de Avocat Cristina Toxin (continuator în drepturi și obligații al Cristina Toxin – Societate civilă de avocați, respective Ovanesian și Toxin – Societate Civilă de Avocați) – 45.922,76 lei (aprobată suma de 45.722,76 de lei),
  • Asociația Centrul Român pentru administrarea drepturilor artiștilor interpreți – CREDIDAM – 1.253,46 lei,
  • total creanțe aprobate 85.086,46 de lei.
Despre Luv Team SRL

Potrivit datelor furnizate de Confidas.ro, platformă consultată la data de 13 aprilie 2022, Luv Team SRL – înființată în 2015 – are ca obiect de activitate „baruri şi alte activităţi de servire a băuturilor“.

Luv Team SRL este controlată de Maria Budi, cu 95 % din capitalul social, și de Andreea Alexandra Leahu, cu 5 % din capitalul social.
 
Societatea mai deține și un sediu secundar în stațiunea Mamaia, vila Romulus Voinescu (fostă Scânteia) - terasa cu pergole.

 Ion Budi este administrator, iar Dobrogea Insolvency I.P.U.R.L. este administrator judiciar provizoriu.

Conform confidas.ro, Maria Budi apare în Luv Event SRL și în Luv Team SRL. Andreea Alexandra Leahu apare în Audaces Fortuna Juvat SRL, Luv Team SRL și în Luv Concept SRL. New Vision Beach SRL este radiată. Ion Budi apare în Luv Somebody SRL, Luv Event SRL, Luv Team SRL și în Koong Btt SRL.

 Date financiare  2020
 
Cifra de afaceri: 656.784 lei
Profit net: -1.542.426 lei
Angajați: 11

Compania LUV TEAM SRL nu a încheiat contracte de achiziții publice.

De asemenea, societatea este parte în 19 dosare aflate pe rolul instanțelor din România.  

SC Luv Team SRL, în insolvență

SC Luv Team SRL a fost profund afectată de criza sanitară, dublată de criza financiară instalată la nivel mondial, care a pus-o în imposibilitatea de a-și desfășura activitatea în condiții normale.

În fapt, SC Luv Team SRL a apreciat că este în stare de insolvență, datoriile sale fiind în cuntum de 2.820.908 lei iar disponibilul societății este insuficient pentru stingerea datoriilor existente.

Instanța de judecată, prin Încheierea nr.568 pronunțată în data de 29.10.2021, a admis cererea debitoarei și a dispus deschiderea procedurii generale a insolvenței împotriva societății Luv Team SRL. Prin aceeași încheiere, instanța a desemnat în calitate de administrator judiciar provizoriu pe Dobrogea Insolvency I.P.U.R.L., cu sediul în Constanța.

Dosarul de insolvență se află pe masa completului prezidat de magistratul Aniela Adriana Staicu, de la Tribunalul Constanța.
Următorul termen din dosar este fixat pentru data de 09.06.2022. La ultimul termen, din data de 6 aprilie instanța a dispus amânarea judecării cauzei pentru data de 09.06.2022

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii