Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:23 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firmă înființată de CJC S-a schimbat strategia de valorificare a bunurilor SC Domeniul Public și Privat Judeţean SRL

ro

13 Apr, 2021 00:00 1887 Marime text
  • Tribunalul Constanța a dispus deschiderea procedurii simplificate a insolventei împotriva debitoarei Domeniul Public și Privat Judeţean SRL și a desemnat, în calitate de lichidator judiciar pe practicianul în insolvență MG Activ Insolvency SPRL.

Nicoleta Mirica, judecător sindic în cadrul Tribunalului Constanța, a stabilit un nou termen în dosarul 1198/118/2018 http://portal.just.ro/118/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=11800000000167616&id_inst=118 privind insolvența societății comerciale Domeniul Public și Privat Judeţean SRL (firmă înființată de Consiliul Județean Constanța, și care a înlocuit Serviciul de gospodarie comunală și prestări servicii destinate protecției populației).

Cauze se va afla din nou în atenția magistraților pe data de 13 septembrie 2021, pentru continuarea procedurii insolvenţei.

În Buletinul Procedurilor de Insolvență nr. 6340 din 08 aprilie 2021 a fost publicat Raportul privind modul în care lichidatorul judiciar și-a îndeplinit atribuțiile pentru debitoarea Domeniul Public și Privat Judetean SRL în perioada 22 ianuarie 07 aprilie 2021.

În acest raport se arată că „având în vedere faptul că, după organizarea a zece ședințe de licitație, cu prețul redus la 50%, bunurile nu au fost valorificate, pentru data de 29 ianuarie 2021, ora 14, a fost convocată adunarea creditorilor cu următoarea ordine de zi: Aprobarea schimbării strategiei de valorificare a bunurilor debitoarei Domeniul Public și Privat Județean SRL (mijloace fixe si obiecte de inventar).

La adunarea creditorilor au participat creanțele însumând 96,37129% (Finanțele Publice) din valoarea creanțelor înregistrate în tabelul definitiv de creanțe.

Propunerea a fost de reducere a a prețului de pornire la licitație, la 40% față de valoarea rezultată din evaluare, cu organizarea unui set de zece ședințe de licitație. Dacă, nici după aceste ședinte bunurile nu vor fi valorificate, s-a propus reducerea prețului de pornire la licitație la 30% față de valoarea rezultată din evaluare, cu organizarea unui set de zece ședințe de licitație.

În măsura în care, nici după aceste ședinte, bunul nu se va valorifica, se va proceda la convocarea adunării, în vederea stabilirii unei noi strategii de valorificare.

Prin voturile exprimate, adunarea a votat pentru schimbarea strategiei de valorificare a bunurilor mobile (mijloace fixe și obiecte de inventar) ale debitoarei, în două etape astfel: - prima etapă: reducerea prețului de pornire la licitatie, la 40% față de valoare rezultată din evaluare (respectiv la 3.910,4 lei + TVA), cu organizarea unui set de zece ședințe săptămânale de licitație.

Cea de-a doua etapă: reducerea prețului de pornire la licitație, la 30% față de valoarea rezultată din evaluare (respectiv la 2.932,8 lei + TVA), cu organizarea unui set de zece ședințe săptămânale de licitație.

De precizat că în măsura în care nici după aceste ședințe de licitație, bunurile nu se vor valorifica, se va proceda la convocarea adunării creditorilor, în vederea schimbării strategiei de valorificare, se mai arată în Buletinul Procedurilor de Insolvență nr. 6340 din 08 aprilie 2021.
 

Județul Constanța, asociat unic

Înființarea societății Domeniul Public și Privat Judeţean SRL s-a aprobat de Consiliul Județean Constanța întrunit în ședința din data de 21 ianuarie 2004, Județul Constanța fiind asociat unic.

Potrivit Buletinului Procedurilor de Insolvență nr. 5.741/17.05.2011, prin cererea înregistrată, SC Domeniul Public şi Privat Județean SRL a solicitat deschiderea procedurii insolvenței, prin reorganizarea activității, în baza unui plan ce urmează a fi întocmit în acest sens, motivată de împrejurarea că societatea comercială se află în stare de insolvență, înregistrând datorii certe, lichide şi exigibile, a căror scadență a depăşit termenul de 90 de zile.


Prin decizia 196/2018, din 12 martie 2018, Tribunalul Constanța a dispus deschiderea procedurii simplificate a insolventei împotriva debitoarei Domeniul Public și Privat Judeţean SRL și a desemnat, în calitate de lichidator judiciar pe practicianul în insolvență MG Activ Insolvency SPRL.

Buletinul Procedurilor de Insolvență nr. 19465/17.10.2018 arată că Finanțele Publice Constanța au de recuperat 523 de lei – creanță potrivit unui titlul executoriu, Serviciul Public de Impozite și Taxe Constanța – 2.230 de lei – impozit mijloace de transport și taxă clădiri, Unitatea Administrativ Teritorială a Județului Constanța – 2.923.337,04 lei și SC Alibi SRL, din Piatra Neamț, – 107.320,65 de lei, creanță rezultată dintr-o sentință civilă.


Citește și

Grain & More SRL solicită falimentul Construct Exclusiv Invent SRL. Date dintr-un dosar penal al DNA

Mara Investcom SRL va fi radiată din Registrul Comerţului! Firma s-a ocupat de secretariatul Spitalului Județean Constanța

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii