Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:35 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Falimentul Fundaţiei „Ing. Nejloveanu Niculae - Maestru în Arta Culinară“, amânat

ro

21 May, 2018 00:00 2728 Marime text

Dosarul în care Fundaţia „Ing. Nejloveanu Niculae - Maestru în Arta Culinară“ a solicitat şi a obţinut intrarea în faliment în procedură simplificată a fost amânat pentru 7 septembrie, pentru continuarea procedurii.
 
Cauza se află pe masa judecătorului sindic Oana Damian, din Tribunalul Constanţa.
 
Potrivit Buletinului Procedurilor de Insolvenţă, „prin cererea introdusă pe rolul Tribunalului Constanţa la data de 11 mai, sub nr. 3174/118/2017, debitoarea SC Fundaţia «Ing. Nejloveanu Niculae - Maestru în Arta Culinară» a învestit judecătorul sindic cu soluţionarea cererii de deschidere a procedurii insolvenţei reglementate de Legea 85/2014, iar prin declaraţia făcută conform art. 66, alin. 5, şi-a arătat intenţia de a intra în procedura simplificată“.
 
În fapt, se arată că Fundaţia „Ing. Nejloveanu Niculae - Maestru în Arta Culinară“ se află în stare de insolvenţă, întrucât nu a plătit obligaţiile către bugetul de stat şi mai multe persoane juridice de mai mult de 30 de zile.
 
„Astfel, din activitatea desfăşurată, debitoarea a realizat o perioadă profit, însă cifra de afaceri a scăzut treptat, în patrimoniul său producându-se un dezechilibru financiar bazat pe lipsa de fonduri băneşti. La data formulării cererii de chemare în judecată, societatea a înregistrat datorii certe, lichide şi exigibile către bugetul de stat şi alţi furnizori, în valoare de 104.620,47 de lei, rambursarea la scadenţă a tuturor obligaţiilor fiscale nefiind posibilă, scadenţele stabilite fiind depăşite cu consecinţa creşterii costurilor aferente“, conform Buletinului Procedurilor de Insolvenţă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii