Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:25 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Răspuns negativ pentru o firmă care vrea să construiască o spălătorie pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanța

ro

31 Dec, 2021 00:00 1646 Marime text
  • Municipalitatea a emis un Certificat de Urbanism pentru societatea Almar Interconect SRL
  • Răspunsul nu a fost favorabil societății care dorește să investească
  • Răspunsul negativ a venit în contextul motivării municipalității că „nu se incadrează în reglementările urbanistice, faza PUD”
 
Municipalitatea a emis un Certificat de Urbanism pentru societatea Almar Interconect SRL, care dorește să investească într-o spălătorie pe bulevardul Aurel Vlaicu, din Constanța.
 
Însă, răspunsul nu a fost favorabil societății care dorește să investească. Așadar, prin CU 3960 din 30.12.2021, Almar Interconect SRL a solicitat de la municipalitate documentația pentru construire spălătorie auto tip Self-Service. Municipalitatea a răspuns că „Nu poate fi utilizat în scopul declarat pentru construire spălătorie self-service deoarece nu se incadrează în reglementările urbanistice, faza PUD, aprobată prin HCL nr.598/24.10.2005 – „construire hală service auto”. Documentul are o valabilitate de 24 de luni.
 
Despre Almar Interconect SRL
 
Societatea Almar Interconect a fost înființată în anul 2016, cu sediul social în Buzău, pe bulevardul Unirii. Asociați în firmă sunt Ciprian Maria, cu o cotă de participare de 98,02%, Marius Mădălin Florea, cu 0,99% și Ionuț Mădălin Petrea, cu 0,99%. Ionuț Mădălin Petrea este administratorul societății. Societatea a raportat în 2020 un număr de 1 salariați, la o cifră de afaceri de 408.032 lei, cu un profit de 893 lei.
 
Conform Confidas.ro, Marius Mădălin Florea mai este asociat în firma Eve Nicol Spedition SRL. Ciprian Maria este cenzor la Agromec Smeeni SA, cenzor la Crescătorii de Animale Ziduri Cooperativă Agricolă. Ionuț Mădălin Petrea mai este asociat în firma Geda Curier Consulting SRL.
 
PRECIZĂRI:
         
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:

O spălătorie auto de pe strada Cumpenei, din Constanța, se extinde

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii