Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:31 18 06 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Clubul Sportiv Municipal Medgidia a intrat în insolvenţă

ro

04 Aug, 2017 00:00 1929 Marime text
Clubul Sportiv Municipal Medgidia a intrat în insolvenţă! Decizia a fost luată de judecătorii din cadrul Tribunalului Constanţa. Dosarul se află pe masa judecătorului sindic Cristina Constantinescu. 
 
Conform Buletinului Procedurilor de Insolvenţă, „prin cererea de chemare în judecată, înregistrată pe rolul Tribunalului Constanţa, creditoarea DGRFP Galaţi - Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Constanţa a solicitat deschiderea procedurii insolvenţei faţă de debitoarea Clubul Sportiv Municipal Medgidia“.
 
„În motivarea cererii s-a precizat că, împotriva debitoarei, creditoarea deţine o creanţă în valoare de 216.830 de lei, deşi scadenţa a fost depăşită de mai mult de 60 de zile. Constatând că cererea formulată de creditoarea DGRFP Galaţi - Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Constanţa, având ca obiect deschiderea procedurii insolvenţei, a fost comunicată debitoarei şi că nu s-a formulat contestaţie, potrivit dispoziţiilor art. 72, alin. 3 din Legea nr. 85/2014. Constatând că debitorul se află în încetare de plăţi, nefiind făcută dovadă contrarie stării de insolvenţă.
 
Constatând că creditoarea are o creanţă certă, lichidă şi exigibila împotriva debitorului de mai mult de 60 de zile în cuantum de peste 40.000 de lei, dovedită cu înscrisurile depuse la dosar, potrivit art. 5, pct. 72 din Legea nr. 85/2014, dispune deschiderea procedurii generale a insolvenţei faţă de debitoarea Clubul Sportiv Municipal Medgidia, cu sediul în Medgidia, strada Podgoriilor, judeţul Constanţa“, potrivit Buletinului Procedurilor de Insolvenţă.
 
Tot în Buletinul Procedurilor de Insolvenţă se mai arată că Primăriei Medgidia i s-a solicitat să comunice dacă debitoarea Clubul Sportiv Municipal Medgidia figurează înregistrată în evidenţele lor fiscale cu bunuri mobile şi/sau imobile şi dacă în ultimii doi ani anteriori deschiderii procedurii de insolvenţă au avut loc transferuri patrimoniale între societate şi terţe persoane. Potrivit răspunsului primit, nr. 4858/10.04.2017, rezultă faptul că debitoarea Clubul Sportiv Municipal Medgidia nu figurează în evidenţele fiscale cu bunuri mobile şi/sau imobile şi nici nu au avut loc în ultimii doi ani anteriori deschiderii procedurii de insolvenţă transferuri patrimoniale între societate şi terţe persoane.
 
Dosarul privind insolvenţa Clubului Sportiv Municipal Medgidia se află pe rolul Tribunalului Constanţa. Următorul termen a fost stabilit pentru data de 2 octombrie.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii