Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:36 12 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Asociatul Khairallah Ismail Khochaiche, pus în libertate Lichidatorul judiciar al firmei Welcome To Paradise reuneşte creditorii

ro

04 Dec, 2015 00:00 2499 Marime text

Cabinetul Individual de Insolvenţă Dumitrescu Ionuţ, în calitate de lichidator judiciar al debitorului Welcome To Paradise SRL, conform Sentinţei civile nr. 2570 din 1.10.2013, pronunţată de Tribunalul Constanţa în dosarul 1100/118/2012, convoacă Adunarea Creditorilor debitorului.

Şedinţa va avea loc la biroul lichidatorului judiciar din Constanţa, strada Mircea cel Bătrân nr. 14, pe data de 9 decembrie, ora 12.00. Pe ordinea de zi a fost inclus un singur punct, şi anume supunerea spre aprobare a ofertelor de cumpărare înregistrate la biroul lichidatorului judiciar. Creditorii pot fi reprezentaţi în cadrul adunării prin împuterniciţi, cu procură specială şi legalizată, sau, în cazul creditorilor bugetari şi al celorlalte persoane juridice, cu delegaţie semnată de conducătorul unităţii.
 
Creditorii pot vota şi prin corespondenţă. Scrisoarea prin care se exprimă votul, semnată de creditor, semnătura fiind legalizată de notarul public ori certificată şi atestată de un avocat, sau înscrisul în format electronic, căruia i s-a raportat, ataşat sau asociat semnătura electronică extinsă, bazată pe un certificat calificat valabil, poate fi comunicată prin orice mijloace şi înregistrată la lichidatorul judiciar, până în ziua fixată pentru exprimarea votului. Creditorii cu titluri de valoare la purtător vor depune originalele la lichidator cu cel puţin cinci zile înainte de data fixată pentru exprimarea votului, sub sancţiunea decăderii din dreptul de a vota.
 
Creditorii Welcome To Paradise SRL sunt: Piraeus Bank România SA, Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Constanţa, Administraţia Fondului Pentru Mediu, SC New West Comimpex SRL, SC Carpatica Asig SA, SC Dacia T&T SRL, Consiliul Local Constanţa - Serviciul Public de Impozite, Taxe şi Alte Venituri ale Bugetului Local.

Din datele Registrului Comerţului 

Welcome to Paradise SRL a fost înregistrată în anul 1999 şi are sediul social pe strada Vârful cu Dor. Asociat unic al societăţii este Khairallah Ismail Khochaiche, născut pe 6.10.1969, în Liban. Firma are un capital social subscris de 200 de lei, integral vărsat, compus din 20 de părţi sociale, valoarea uneia fiind de 10 lei. Societatea se ocupă de „comerţul cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse nealimentare“.
 
Khairallah Ismail Khochaiche mai apare ca asociat şi în societăţile Confiscate Trading şi Food Provider. Numele său apare şi în Anir Agro Business SRL şi Hero Free SRL, care, potrivit Registrului Comerţului, sunt în suspendare temporară de activitate, dar şi în alte trei societăţi, radiate: C&H Style Trading SRL, Camirarox SRL şi Layal Impex SRL.

Ar fi intrat în posesia a 30 de kilograme de cocaină prin port

Trimis în judecată de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) - Structura Centrală, cetăţeanul libanez rezident în România Khairallah Ismail Khochaiche, alături de francezul de origine kuweitiană Alain Akra, a fost pus în libertate, în luna septembrie 2015. Arestaţi preventiv la jumătatea lunii februarie 2014, cei doi sunt suspectaţi că ar fi intrat în posesia a 30 de kilograme de cocaină, care ar fi fost introduse pe teritoriul României prin Portul Constanţa. Potrivit DIICOT, valoarea de piaţă se ridică la trei milioane de euro.
 
Potrivit procurorilor DIICOT, „din probele aflate la dosar rezultă că inculpatul K.K.I (n.r. Khairallah Ismail Khochaiche), cetăţean libanez rezident în România, împreună cu inculpatul A.A. (n.r. Alain Akra), cetăţean francez de origine kuweitiană, au intrat în posesia unei importante cantităţi de cocaină, care a fost introdusă pe teritoriul României prin Portul Constanţa, şi că au întreprins acţiuni în vederea scoaterii din ţară, pe cale maritimă, a unei părţi din droguri, prin acelaşi port, în cursul zilei de 14 februarie, prin intermediul unor persoane neidentificate până în prezent“.
 
„În data anterior menţionată, s-a procedat la constatarea infracţiunii flagrante, ocazie cu care a fost capturată cantitatea de aproximativ 30 kg de cocaină. Valoarea de piaţă a drogurilor se ridică la 3 milioane de euro“, mai arată procurorii DIICOT.
 
Citeşte şi

Patronul, cercetat pentru un transport de cocaină: O nouă licitaţie pentru bunurile societăţii Welcome to Paradise SRL

Asociat cercetat pentru 30 kg de cocaină, adusă prin Portul Constanţa: Activele firmei Welcome To Paradise SRL, scoase la vânzare

Afacerist cu opt firme: Khairallah Ismail Khochaiche, cercetat de DIICOT pentru drogurile din Portul Constanţa, executat silit

Ar fi intrat în posesia a 30 de kilograme de cocaină prin port: Un om de afaceri din Constanţa, liber după 19 luni de arest
 


Cocaină introdusă în ţară prin Portul Constanţa: Khairallah Ismail Khochaiche şi Alain Akra nu mai vor în arest

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii