Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:39 25 05 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primul-ministru Mihai-Răzvan Ungureanu s-a întâlnit cu reprezentanţi ai grupului Arcelor Mittal

ro

29 Mar, 2012 17:11 557 Marime text

GUVERNUL ROMANIEI

Data: 29.03.2012

COMUNICAT DE PRESĂ
 
Primul-ministru Mihai-Răzvan Ungureanu s-a întâlnit cu reprezentanţi ai grupului Arcelor Mittal

Primul-ministru Mihai-Răzvan Ungureanu s-a întâlnit astăzi la Palatul Victoria cu o delegaţie a grupului Arcelor Mittal.

Premierul a remarcat angajamentul pe termen lung al Arcelor Mittal, precum şi rolul important pe care combinatul îl joacă, şi din punct de vedere social, la Galaţi. De asemenea, a subliniat faptul că depăşirea tuturor provocărilor actuale se poate face utilizând cadrul de piaţă funcţional.

Reprezentanţii grupului Arcelor Mittal au reconfirmat interesul pe termen lung al prezenţei lor operaţionale în România şi rolul strategic pe care îl are combinatul de la Galaţi în perspectiva dezvoltării pieţei în zona Mării Negre. De asemenea, au prezentat evoluţia economică a combinatului în ultimii ani, în contextul crizei economice internaţionale, precum şi provocările economice cu care trebuie să se confrunte în această perioadă.

Delegaţia a fost condusă de domnul Sanjay Samaddar, CEO Arcelor Mittal – Business Division East. Acesta a fost însoţit de domnul Bruno Ribo, CEO Arcelor Mittal Galaţi şi de domnul Ionel Borş, Country Manager Romania. La întâlnire a participat şi Ministrul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri, domnul Lucian Bode.

Biroul de presă

Ti-a placut articolul?

Comentarii