Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:29 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primul Ministru al României Victor Ponta salută votul pozitiv, de astăzi, al Parlamentului European privind liberalizarea vizelor de scurtă durată pentru cetăţenii Republicii Moldova posesori de paşapoarte biometrice

ro

27 Feb, 2014 19:31 815 Marime text
Primul-ministru al României, Victor Ponta, salută votul pozitiv, de astăzi,  al Parlamentului  European privind liberalizarea vizelor de scurtă durată pentru cetăţenii Republicii Moldova posesori de paşapoarte biometrice.  
De asemenea, primul-ministru este încrezător în finalizarea cât mai rapidă a procedurilor la nivel european, astfel încât cetăţenii din Republica Moldova să poată beneficia cât mai curând de libertatea de circulaţie în spaţiul european.
Premierul României subliniază că liberalizarea vizelor este o măsură pe care România a susţinut-o extrem de activ, prin demersurile sale, şi care va avea un impact foarte concret şi pozitiv pentru societatea Republicii Moldova, pentru fiecare cetăţean.
 Primul-ministru reafirmă şi cu această ocazie sprijinul deplin al Guvernului României pentru atingerea obiectivelor europene ale Chişinăului.
 
Biroul de presă
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii