Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:59 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Premierul Mihai-Răzvan Ungureanu s-a întâlnit cu reprezentanţii mediului de afaceri din judeţul Iaşi

ro

02 Mar, 2012 23:14 635 Marime text

Primul-ministru Mihai-Răzvan Ungureanu a avut astăzi o întâlnire de lucru cu reprezentanţii Camerei de Comerţ şi Industrie din Iaşi.

Premierul a subliniat că va acorda importanţa cuvenită dialogului susţinut între Guvern şi mediul de afaceri şi i-a asigurat că este conştient de importanţa predictibilităţii legislaţiei fiscale pentru buna desfăşurare a afacerilor.

Şeful Executivului a arătat că aşteaptă, din partea mediului de afaceri, recunoaşterea intereselor locale reale, propuneri creative, constructive şi exercitarea presiunii asupra structurilor administrative pentru a implementa astfel de propuneri. De asemenea, premierul Mihai-Răzvan Ungureanu a menţionat că o alternativă pentru promovarea mărfurilor produse în România o pot reprezenta pieţele din afara Uniunii Europene.

Reprezentanţii Camerei de Comerţ şi Industrie Iaşi i-au adus în atenţie o serie de proiecte locale, dar şi dificultăţile cu care se confruntă mediul de afaceri din zonă.

La întâlnirea de la Iaşi au mai participat miniştrii Finanţelor, Bogdan Drăgoi, al Justiţiei, Cătălin Predoiu şi al Transporturilor, Alexandru Nazare.

Biroul de presă

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii