Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:40 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Măsurile pentru creşterea veniturilor bugetare şi combaterea evaziunii fiscale, analizate de premierul Mihai-Răzvan Ungureanu

ro

15 Feb, 2012 20:44 976 Marime text

Premierul Mihai-Răzvan Ungureanu a avut o întâlnire de lucru cu miniştrii Finanţelor, Economiei, Justiţiei şi cu preşedintele Autorităţii Naţionale de Reglementare în domeniul Energiei.

În cadrul întâlnirii s-a discutat despre măsurile necesare pentru creşterea veniturilor bugetare şi combaterea evaziunii fiscale. În acest sens, premierul a decis ca vineri, la ora 10:30, să aibă loc, la Palatul Victoria, reuniunea autorităţilor cu atribuţii în acest domeniu, în cadrul comitetului interministerial pentru combaterea evaziunii fiscale.

O altă temă de discuţie a fost acordul încheiat cu organismele financiare internaţionale şi angajamentele asumate de România în cadrul acestui acord.

Preşedintele ANRE a prezentat premierului o informare referitoare la situaţia exporturilor de energie. Acesta a arătat ca exporturile nu sunt întrerupte, ci doar limitate, în orele de vârf, şi nu există riscul sistării energiei electrice către consumatorii casnici sau industriali.

Biroul de presă

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii