Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:08 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

21-10 Comunicat de presa ref. primirea marelui Cancelar al Ordinului Suveran de Malta, la Palatul Victoria

ro

21 Oct, 2015 12:51 938 Marime text
Primirea, la Palatul Victoria, a domnului Albrecht Freiherr von Boeselager,

Mare Cancelar al Ordinului Suveran de Malta

 
Primul Ministru Victor Ponta l-a primit, azi, la Palatul Victoria, pe domnul Albrecht Freiherr von Boeselager, Mare Cancelar al Ordinului Suveran de Malta, aceasta fiind prima vizită în România la acest nivel în ultimii 15 ani.

Cu această ocazie, premierul Victor Ponta a exprimat aprecierea față de proiectele umanitare desfășurate în România de Ordinul Suveran de Malta, în special prin intermediul Serviciului de Ajutor Maltez din România, precum și disponibilitatea Guvernului de a sprijini dezvoltarea acestor programe.

De asemenea, a fost evidențiată atenția acordată de Ordinul Suveran de Malta proiectelor dedicate comunităților rome, în special proiecte de incluziune socială și educație, acestea reprezentând o prioritate promovată de Guvernul României.

În cadrul discuțiilor privind actualul context internațional, Marele Cancelar al Ordinului Suveran de Malta a subliniat că, în ultimul an, principalul domeniu de acțiune umanitară a vizat migraţia. Premierul Victor Ponta a evidențiat contribuția financiară și logistică a  României alocată pentru problematica migrației precum și preocupările Guvernului pentru consolidarea unor parteneriate cu organizații ale societății civile pentru a consolida această contribuție.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii