Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:04 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile Tomis a recuperat şi a predat unei persoane portmoneul sustras de doi bărbaţi

ro

31 Dec, 2013 09:50 1102 Marime text
MINISTERUL  AFACERILOR INTERNE
J A N D A R M E R I A   R O M Â N Ă
Gruparea de Jandarmi Mobilă „TOMIS” Constanţa
Relaţii Publice
B-dul. I.C. Brătianu  Nr. 246 ; Tel. : 0241.623435, Fax : 0241.545948
www.jandarmeriamobilatomis.ro
e-mail: office@jandarmeriamobilatomis.ro


BULETIN INFORMATIV                                                           

„Portofele... portofele”
Un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile Tomis a recuperat şi a predat unei persoane portmoneul sustras de doi bărbaţi, cu bunurile care se aflau în interior.
Luni, 30 decembrie a.c., ora 13.30, echipajul format din plutonierii majori Ristea Silviu, Opria Felix şi Cârciumaru Mihai, care se afla în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice, în municipiul Constanţa, în apropierea sediului Poliţiei Rutiere, a observat cum unei persoane care cobora din autovehicul proprietate personală, îi cade portofelul din buzunarul hainei.
În spatele acesteia, “doi ochi ageri şi două mâini dibace”, l-au luat şi au încercat să dispară.  Jandarmii i-au somat, moment în care cei doi au aruncat portofelul într-un tomberon. Li s-a făcut controlul corporal sumar şi al bunurilor pe care le deţineau. Asupra lui S.I., de 20 de ani, militarii au mai găsit în mîneca de la geacă, un cuţit în lungime de 20 de centrimetri, cu lama de 11 cm.
În prezenţa părţii vătămate s-a trecut la inventarierea bunurilor din portmoneu. În interiorul acestuia au fost găsite, un telefon mobil de ultimă generaţie, acte personale, două carduri bancare, şi o sumă de bani.
Pe numele celor doi, S.I., de 20 de ani şi M.T., din Constanţa, au fost întocmite actele de constatare pentru tentativă de furt şi  port ilegal de armă, în locuri publice.
 Doamna B.M., de 22 ani, din Constanţa, a spus că nu-i lipseşte nimic, le-a mulţumit jandarmilor şi a înaintat comandantului unităţii, o scrisoare de mulţumire.
 
COMPARTIMENTUL DE RELAŢII PUBLICE
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii