Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:12 16 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tânăr si neliniştit....”Să mă apăr de duşmani”

ro

10 Dec, 2013 12:43 498 Marime text
Un echipaj de jandarmerie a surprins luni, 09 decembrie, a.c., ora 17.30, un barbat care avea asupra lui, un briceag ascuns in geaca.
Jandarmii au observat in apropierea Gării din Constanta, un bărbat euforic şi agitat, care se lua de toata lumea care-i trecea prin apropiere. La vederea militarilor, a făcut la „stînga-mprejur” şi a mărit pasul. A fost somat prin voce, s-a oprit şi i s-a făcut controlul corporal sumar. Asupra lui C.F., de 18 ani, din Constanta, jandarmii au găsit ascuns în mîneca dreaptă, un briceag cu mîner metalic, cu lama de 10 cm, în lungime totală de 21 de cm. A declarat echipajului că poartă briceagul asupra lui “pentru a se apăra de duşmani.”
Tânărului i-au fost întocmite actele de constatare pentru fapta de a purta în locurile şi împrejurările în care s-ar putea primejdui viaţa sau integritatea corporală a persoanelor, obiecte fabricate sau confecţionate anume pentru tăiere, împungere sau lovire, acestea urmând a fi înaintate Parchetului de pe lîngă Judecătoria Constanţa.
 
COMPARTIMENTUL DE RELAŢII PUBLICE

Ti-a placut articolul?

Comentarii