Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:11 18 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jandarmii au surprins în Constanţa, patru tineri care au cumpărat şi îşi pregăteau pentru consumul propriu, 34 de plicuri care conţineau substanţe halucinogene

ro

18 Dec, 2013 13:51 467 Marime text
Marţi, 17 decembrie a.c., ora 23.00, un echipaj de jandarmerie care se afla în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice, în municipiul Constanţa, zona Boema, a observat trei tineri care au început să se agite şi au aruncat pe jos mai multe plicuri care conţineau o substanţă de culoare verde. Au fost somaţi, s-au oprit şi li s-a făcut controlul corporal sumar şi al bunurilor pe care le deţineau. Pe lîngă cele nouă plicuri aruncate, militarii au descoperit asupra lor, încă 22 de  pliculeţe transparente cu aceeaşi  substanţă de culoare verde, pregătită pentru consum.
            Celor trei tineri,  S.N.C., de 23 ani, D.A., de 19 ani  şi S.A., de 24  ani, din Constanţa, le-au  fost întocmite actele de constatare a faptelor.

            Zece minute mai târziu, echipajul de jandarmerie, a descoperit la intersecţia Bulevardelor Tomis cu Aurel Vlaicu, o persoană care-şi pregătea pentru consumul propriu, trei pliculeţe cu aceeaşi substanţă uscată de culoare verde. Lui S.C., de 23 ani,  jandarmii i-au întocmit actele de constatare a faptei.

           Toţi patru au declarat  că îşi consumă substanţa uscată sub formă de ţigări etnobotanice.
            Documentele şi substanţele descoperite asupra lor vor fi înaintate Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate  Constanţa,  în vederea continuării cercetărilor.

            Pentru siguranţa cetăţenilor, Jandarmeria Română recomandă ca, în situaţia în care observă persoane cu comportament antisocial sau sunt abordaţi de persoane necunoscute, cu scopuri obscure, să anunţe cel mai apropiat echipaj de jandarmerie.
Pentru solicitări, cetăţenii pot apela non-stop numărul unic de urgenţe  112.
    Compartimentul de Relaţii Publice

Ti-a placut articolul?

Comentarii