Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:16 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Furt de articole de plaja

ro

21 Jun, 2010 15:32 1057 Marime text

BULETIN INFORMATIV

 Nr.31
Constanţa, 21.06.2010

  Furt de articole de plajă

       Duminică, 20 iunie a.c., în jurul orei 03.30, jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „TOMIS”, aflaţi în serviciul de patrulare în staţiunea Mamaia, au depistat două persoane, care sustraseseră de la un agent comercial, ce avea ca obiect de activitate închirierea articolelor pentru plajă, patru umbrele.
        Cei doi tineri au fost observaţi de către jandarmi, în timp ce traversau faleza din staţiune, având asupra lor câte o umbrelă. S-a trecut la interceptarea lor reuşind să fie opriţi în zona ,,RADIO VACANŢA”, moment în care s-a trecut la legitimarea lor şi lămurirea împrejurărilor pentru care se află în zonă. Fiind întrebaţi cu privire la provenienţa celor două umbrele, cei doi tineri au declarat că au luat umbrelele de la o terasă de pe plajă, cu scopul de a le vinde în oraş. Continuând verificările în zonă jandarmii au mai găsit lângă gardul de beton al falezei două umbrele despre care cei doi au recunoscut că le pregătiseră pentru a şi le însuşi în vederea valorificării în aceleaşi condiţii.
         N. FLORIAN REMUS de 17 ani din Constanţa şi R. GEORGE ALEXANDRU de 16 ani din Constanţa au fost conduşi la sediul Biroului de Poliţie din Staţiunea Mamaia pentru întocmirea actelor procedurale necesare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat .
         
  OFIŢER DE RELAŢII PUBLICE
  Lt. CODRIN POPOIU

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii