Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:14 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nota informativa - 14.07.2009

ro

14 Jul, 2009 18:50 777 Marime text

NOTA
  
  Asa cum rezulta din realizarile inregistrate in ultima saptamana, la nivelul Garzii Financiare sectia Constanta,  s-au efectuat actiuni, in scopul prevenirii, depistarii si reducerii fenomenului de incalcare a legislatiei financiar – contabile si a faptelor ilicite de comert, ce au ca scop final frauda si evaziunea fiscala.
In numai o saptamana, in cadrul actiunii “Litoral” prin care sunt verificati in fiecare an pe litoralul romanesc operatori economici ce isi desfasoara activitatea sezoniera si care, in majoritatea cazurilor, au sediul social in alte judete, s-au aplicat amenzi in valoare de 620.600 lei si s-a dispus masura suplimentara de suspendarea a activitatii pentru 29 puncte de lucru care nu erau dotate sau nu utilizau casa de marcat electronica fiscala.
In paralel se desfasoara si verificarea la linia comercializarii cerealelor, stiut fiind faptul ca suntem in plina campanie agricola.
Si aici, in ultima saptamana s-au aplicat amenzi totalizand 150.000 lei si s-au confiscat  58.720 kg grau, pentru care, nu s-au putut prezenta documente legale de provenienta.
Actiunile vor continua conform competentelor Garzii Financiare atat pe litoral cat si in celelalte domenii de activitate.

DIRECTOR  COORDONATOR

Cristian Radu

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii