Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:10 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nota informativa - 04.11.2009

ro

04 Nov, 2009 15:58 1145 Marime text

NOTA

  Din verificarile efectuate de comisarii Garzii Financiare s-a constatat ca SC Eurom Activ SRL Constanta,  care are ca obiect de activitate comertul cu cereale si al carui administrator este din Braila, a vandut produse agricole in valoare totala de 1.492.601 lei catre doua societati fara a evidentia in contabilitate operatiunile efectuate.
  Prejudiciul produs bugetului de stat este in suma totala de  439.000 lei.

  O alta societate ce se ocupa cu vanzarea cerealelor este SC Telesens SRL Constanta, infiintata in 2009, dar care nu functioneaza la sediul social declarat. Aceasta a vandut catre o alta societate din localitatea Lumina, rapita in valoare de 1.684.499 lei. Pentru ca nu exista posibilitatea verificarii inregistrarii in contabilitate a tranzactiei s-a prezumat ca bugetul de stat a fost prejudiciat cu suma de 495.441 lei.

  Pentru ambele societati s-au intocmit sesizari penale care au fost transmise catre Parchetul de pe langa Judecatoria Constanta si adrese la Directia Generala a Finantelor Publice Constanta pentru calculul exact al prejudiciului.

  SC Fielect Construct SRL Constanta, are ca obiect de activitate comertul cu materiale de constructii. Desi nu functioneaza la sediul social declarat, din verificari a reiesit ca aceasta a livrat catre o alta societate din Constanta materiale de constructii in valoare de 782.686. Neinregistrand operatiunea in contabilitatea prezumam ca s-a prejudiciat bugetul statului cu suma de 273.677 lei.
  Societatii i-a fost intocmita sesizare penala care s-a transmis la Parchet si adresa la Directia Generala a Finantelor Publice Constanta.


DIRECTOR  COORDONATOR

Cristian Radu

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii