Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:54 11 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ziua Poliţiei de Frontieră Române a fost celebrată la Garda de Coastă prin avansări în grad şi acordarea de diplome

ro

24 Jul, 2014 13:20 2055 Marime text
Prin ordin al ministrului Afacerilor Interne, au fost avansaţi în grad, la termen, 36 de ofiţeri, iar prin dispoziţie a directorului Gărzii de Coastă, au fost avansaţi, la termen, 304 de agenţi. Tot cu această ocazie, 15 ofiţeri şi 41 de agenţi au fost înaintaţi în grad înaintea împlinirii stagiului minim, pentru rezultate deosebite înregistrate în carieră.
În cadrul festivităţii organizate la sediul Gărzii de Coastă din Constanţa au fost acordate, de către directorul Gărzii de Coastă, comisar-şef de poliţie Laurenţiu Costache, 9 diplome de excelenţă pentru întreaga carieră unor cadre în rezervă, 4 diplome de onoare pentru echipajele navelor de la Grupul de Nave Constanţa care au executat misiuni externe (MAI 1105 – nava amiral „Ştefan cel Mare”, MAI 2111– Shaldag MK4, MAI 3057 – SRN 17) şi echipei de oină A.C.S. Frontiera Tomis Constanţa, 26 diplome de merit pentru rezultate deosebite în activitate şi 136 de mulţumiri scrise.
Cu ocazia acestei zile festive, care a marcat împlinirea a 150 de ani de existenţă instituţională, Garda de Coastă a mai organizat, la nivelul judeţelor Constanţa şi Tulcea, manifestări sportive şi culturale.
Purtător de cuvânt al Gărzii de Coastă

Ti-a placut articolul?

Comentarii