Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:31 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

GarantiBank lanseaza creditul „Summa cum laude” pentru cadrele didactice

ro

08 Dec, 2009 16:26 2137 Marime text

GarantiBank lanseaza creditul „Summa cum laude” pentru cadrele didactice

Bucuresti, 8.12.2009 – GarantiBank lanseaza creditul pentru nevoi personale „Summa cum laude”, dedicat cadrelor didactice din orice forma de invatamant. Acest nou produs ofera cadrelor didactice urmatoarele conditii speciale: dobanda redusa cu 1,2% fata de dobanda standard, valabila pe toata durata contractului, reducerea la jumatate a comisionului de acordare si posibilitatea de a opta pentru 4 luni perioada de gratie (iulie, august, septembrie, octombrie) in fiecare dintre primii 4 ani de la contractarea creditului.

„Am dezvoltat acest produs pentru a veni in sprijinul profesorilor care doresc sa obtina un imprumut pentru nevoi personale, tinand cont de specificul activitatii desfasurate de acestia. Astfel, pe perioada vacantei scolare de vara, intre lunile iulie – octombrie, cadrele didactice pot uita de grija platii ratelor la credit. Prin intermediul creditului „Summa cum laude” oferim cadrelor didactice pana la 16 luni perioada de gratie in primii 4 ani de la acordare, pe parcursul carora nu vor plati absolut nimic, nicio dobanda sau comision.”, a declarat Okan Yurtsever, Director Retail Banking & Bancassurance. 

Creditul „Summa cum laude” este un credit pentru nevoi personale fara garantii disponibil in RON, EUR, USD si CHF. Suma maxima care poate fi acordata este de 30.000 EUR sau echivalentul in RON, USD, CHF, iar perioada de creditare poate ajunge pana la 10 ani. Dobanda este 8,07% pentru creditele in EUR (DAE 14,13% calculata pentru suma de 15.000 EUR si perioada maxima de 10 ani).

Clientii pot afla detalii despre produsele si serviciile oferite de GarantiBank accesand www.garantibank.ro sau sunand la Alo Garanti: 0800 80 1234 (numar apelabil gratuit din orice retea de telefonie) sau + 4 021 200 9494 (numar cu tarif normal, apelabil din orice retea de telefonie).

---

GarantiBank este sucursala din Romania a GarantiBank International N.V., cu sediul la Amsterdam. Aceasta este detinuta in totalitate de Garanti Turcia, cea mai mare banca privata din Turcia. In Romania, GarantiBank are 51 de agentii, dintre care 21 in Bucuresti.

Pentru informatii suplimentare:
Andreea Catuneanu
PR & Advertising Manager
Tel: 021.208 92 60
Fax: 021.208 92 86
Email: andreea.catuneanu@garantibank.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii