Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:56 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Domnule Antonescu, nu exportați în Parlamentul European penalii PNL și lupta împotriva Justiției

ro

10 Sep, 2013 14:01 1234 Marime text
Partidul Național Liberal l-a sprijinit pe Gigi Becali să tranziteze de la Parlamentul European către Senatul României, în drum spre pușcărie. Astăzi, vrea să îl ajute pe Ovidiu Silaghi, urmărit penal, să parcurgă drumul invers, dinspre Parlamentul României spre cel European, în așteptarea unei sentințe judecătorești. Silaghi ar urma să o înlocuiască pe Ramona Mănescu, care în 5 februarie 2013 a solicitat Comisiei Europene încetarea monitorizării justiției din România prin Mecanismul de Cooperare și Verificare.

 Ofensiva PNL de protecție a politicienilor cu dosare penale și de intimidare a justiției trebuie să înceteze. Transferul lui Silaghi la Bruxelles, contestarea MCV de către europarlamentarii PNL, sau apelul de eliberare a lui Gigi Becali lansat de Corneliu Vadim Tudor ieri în plenul Parlamentului European sunt de natură să compromită imaginea țării noastre în Uniunea Europeană.
 
Cerem insistent politicienilor de tranziție din România să nu-și exporte la Bruxelles penalii și ura împotriva justiției. Îi cerem lui Crin Antonescu să retragă nominalizarea lui Ovidiu Silaghi și să găsească, dacă se poate, un liberal fără dosar penal care să ocupe locul vacant din Parlamentul European.
 Partidul Mișcarea Populară se angajează de pe acum să promoveze pe listele pentru Parlamentul European doar politicieni integri, cu profil european confirmat.
 
 Eugen Tomac
Teodor Baconschi
Adrian Papahagi
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii