Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:33 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat PMP - Elenina Nicut

ro

09 Aug, 2013 16:36 1284 Marime text
Partidul Mişcarea Populară îşi exprimă profundul dezgust faţă de persoana torţionarului Dan Voiculescu, cunoscut în breaslă sub numele de Felix, după ce a fost dovedit că şi-a turnat în modul cel mai josnic rudele la Securitate înainte de 1989.
 
După ce vara trecută a mai încercat o dată să lovească instituţiile statului de drept împreună cu complicii săi Ponta şi Antonescu, pentru a scăpa de puşcărie, bătrânul torţionar este acum învinuit într-un dosar de şantaj împreună cu fiica sa. Ce fel de tată e acela care îşi pune copilul să fure pentru el?
 
Aflat într-o veşnică fugă de justiţie (a demisionat de două ori din Parlament în mai puţin de un an pentru a nu da socoteală în faţa înalţilor magistraţi pentru faptele sale), torţionarul Voiculescu practică, prin trustul său, teroarea mediatică şi linşajul instituţiilor care nu i se supun.
 
Ce diferenţă există între torţionarul Vişinescu care a torturat, bătut şi omorât oameni şi torţionarul Voiculescu care linşează procurori şi judecători, discreditează instituţiile statului, îşi toarnă familia la Securitate şi îşi pune copilul să fure în locul lui?
 
Elenina Nicuţ
Președintele interimar al Organizaţiei Bucureşti a Partidului Mișcarea Populară                                                                       
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii