Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:34 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Antonescu şi Ponta se ceartă în vreme ce NOUĂ români mor în inundaţii

ro

12 Sep, 2013 18:31 1030 Marime text
Partidul Mişcarea Populară cere domnilor Ponta şi Antonescu să rezolve măcar treburile curente ale ţării, dacă nu sunt în stare să creeze locuri de muncă şi să crească rata de absorbţie a banilor europeni.
În noaptea de miercuri spre joi, mai multe comune din judeţul Galaţi au fost acoperite de apă. Bilanţul este tragic: avem cel puţin nouă morţi, trei persoane au fost date dispărute şi sute de case au fost inundate. Ce fac domnii Ponta şi Antonescu? Se ceartă între ei. Ce fac PSD şi PNL? Îşi dau lovituri sub centură în public pentru a mai câştiga nişte voturi.
Meteorologii de la Administrația Națională de Meterologie au emis astăzi o atenționare meteorologică de ploi torențiale în estul, sudul și centrul țării, valabilă până mâine dimineață la ora 9.00.
Cerem măsuri urgente pentru PROTEJAREA POPULAŢIEI!!!
Acum două zile, în Bucureşti, o tânără jurnalistă a fost violată în plină zi. Astăzi, în aceeaşi zonă a oraşului, un bărbat a fost împuşcat în cap. Ce fac domnii Ponta şi Antonescu? Încearcă să câştige capital electoral pe tema Roşia Montană. Unde este domnul Stroe, şeful Internelor și membru de vază al PNL?
Domnilor Ponta şi Antonescu, sunteţi la guvernare. Românii au nevoie de siguranţă pe străzi, au nevoie de sprijin în faţa nenorocilor care se abat asupra lor. Nu s-a trimis nicio avertizare pentru cei care trăiesc în Galaţi. Unde era prefectul? Cu ce se ocupă autorităţile centrale? Cine e responsabil pentru cei nouă morţi de la Galaţi?
Sunteţi de un an de zile la guvernare şi nu aţi făcut nimic pentru români. Nu faceţi decât să vă certaţi ba cu Preşedintele României, ba între voi. Românii v-au dat votul ca să guvernaţi ţara şi să vă îndepliniţi promisiunile. Vă bateţi joc de o ţară întreagă!
 Domnilor lideri ai USL, facem încă un apel: Guvernaţi această ţară şi nu mai staţi toată ziua la televizor cu certuri şi ciorovăială!
 
Eugen Tomac
Președinte
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii