Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:11 20 05 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tudorel Chesoi ”Profesorul Gheorghe Dumitrașcu trebuie să fie cetățean de onoare”

ro

01 Apr, 2016 16:34 934 Marime text
Am constatat, în cursul zilei de ieri, că am fost ținta unor atacuri pe motiv că aș fi votat împotriva proiectului care îl desemna pe profesorul Gheorghe Dumitrașcu drept cetățean de onoare al municipiului Constanța.

Afirm și astăzi, așa cum am făcut-o și ieri (dovadă este și clipul atașat: https://www.youtube.com/watch?v=q4aJouY7bF4&feature=youtu.be), că domnul profesor trebuie să primească acest titlu. Votul meu, deși secret, a fost ținta unor atacuri din partea adversarilor politici, care doresc să discrediteze toate lucrurile bune pe care le-am construit în ultimii ani, în calitate de consilier local. Am adus bani pentru școli, am cerut RADET-ului reducerea taxelor, am scăzut taxele pentru micii oameni de afaceri. Probabil că proiectele mele au deranjat, fiind în precampanie electorală.
Am susținut și ieri și susțin în continuare proiectul de desemnare a profesorului Gheorghe Dumitrașcu drept cetățean de onoare. 
Cer pe această cale consilierilor locali și primarului Decebal Făgădău să repună cât mai curând acest proiect pe ordinea de zi.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii