Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:39 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ŞtampileOnline.ro a depăşit previziunile pentru 2013 şi estimează o creştere cu 70% a cifrei de afaceri în 2014

ro

20 Feb, 2014 13:50 754 Marime text
Vânzările înregistrate pe ŞtampileOnline.ro (http://www.stampileonline.ro/), site care oferă produse de birotică şi papetărie alături de ştampile şi accesorii pentru acestea, continuă să crească. Dacă în 2012 vânzările crescuseră cu 45% faţă de anul precedent, în 2013 s-a înregistrat o creştere a cifrei de afaceri cu 70% faţă de cea din 2012. Cele mai comandate produse de pe site au fost ştampilele: Trodat 46030, Trodat 4911 şi Trodat Mobile Printy 9425 au fost modele de ştampile care s-au bucurat de mare succes în rândul clienţilor. În cadrul categoriei papetărie, cele mai cumpărate produse au fost topurile de hârtie A4 Maestro şi cuburile de hârtie, iar din categoria gravură, cele mai vândute au fost plăcuţele de birou. Pentru 2014 reprezentanţii companiei mizează pe o creştere de 70% a cifrei de afaceri faţă de cea din 2013.
 
În 2013 s-a înregistrat un interes din ce în ce mai mare pentru pixurile cu ştampilă, observându-se o creştere cu 80% a comenzilor pentru aceste produse faţă de 2012. Un interes deosebit a fost constatat şi pentru cleştii cu timbru sec, aceştia având o creştere cu 20% a comenzilor în comparaţie cu anul precedent.
 
40% dintre comenzi au fost plasate de către clienţi noi, în timp ce restul de 60% provin de la clienţii existenţi. Suportul online, livrările rapide, răspunsurile prompte şi gama bogată de produse, toate au fost apreciate de clienţii care continuă să revină cu comenzi. Pe site sunt disponibile în momentul de faţă 483 produse (de la 250 anul trecut) în categoriile birotică şi papetărie, arhivare documente, hârtie copiator, instrumente de scris, gravură, ştampile, tipizate, consumabile, produse eco, protecţie telefoane, pixuri cu ştampilă, odorizante auto şi pixuri.
 
Ofertele săptămânale introduse în 2013 s-au bucurat de succes; 30% dintre comenzi au vizat oferta săptămânală. Valoarea medie a unei comenzi plasate pe site în 2013 a fost de 130 de lei. Reprezentanţii site-ului estimează că 50% dintre comenzile din 2014 vor fi pentru ştampile.
 
“Investiţiile făcute în diversificarea gamei de produse – am introdus numeroase categorii, inclusiv produse eco şi personalizarea odorizantelor auto pe site în 2013 -, accentul pus pe oferirea unor produse de calitate la preţuri foarte bune şi pe livrarea acestora în cel mai scurt timp posibil au dus la depăşirea estimărilor pentru 2013, fapt care ne bucură în mod deosebit” a declarat Florin Pantelimon, Managing Partner Rubin 2000, compania care deţine site-ul ŞtampileOnline.ro. „În 2014 vom continua investiţiile în diversificarea gamei de produse, în promovare şi în optimizarea site-ului pentru a le oferi o experienţă de cumpărare plăcută şi uşoară tuturor clienţilor noştri.”
 
Site-ul ŞtampileOnline.ro oferă în prezent o bogată varietate de produse, incluzând ştampilele Trodat şi accesoriile necesare, accesorii pentru birou – de la capse, cuttere şi capsatoare şi până la distrugătoare de documente –, produse necesare pentru arhivarea şi organizarea documentelor – de la ecusoane şi dosare şi până la bibliorafturi şi produse pentru depozitarea documentelor –, instrumente de scris – markere, pixuri şi corectoare – hârtie şi produse din hârtie – de la post-it-uri şi hârtie pentru imprimante şi copiatoare şi până la role fax şi buretiere cu gel – plicuri, odorizante auto şi produse eco. Firmele găsesc aşadar adunate într-un singur loc produsele necesare în activitatea lor de zi cu zi.
 
Site-ul va continua să aibă o ofertă specială (http://www.stampileonline.ro/oferta-speciala) în fiecare săptămână. Toţi fanii ŞtampileOnline.ro de pe Facebook (http://www.facebook.com/StampileOnline) beneficiază de o reducere specială de 10%.
Pentru cantităţi mai mari pentru oricare din produsele de pe site puteţi obţine un preţ mai avantajos, astfel că sunteţi invitaţi să solicitaţi oferte trimiţând un e-mail la office@stampileonline.ro .
 
ŞtampileOnline.ro comercializează ştampile Trodat. Pentru a vă putea crea, personaliza şi comanda ştampile trebuie doar să vă faceţi rapid un cont pe site şi apoi puteţi alege unul din zecile de modele de ştampile disponibile. ŞtampileOnline.ro oferă, de asemenea, accesorii de birou, instrumente de scris, hârtie pentru copiator, sisteme de arhivare şi organizare pentru a păstra ordine în documente. De asemenea, prin gravura laser sunt oferite atât servicii de gravură pentru pesonalizarea plăcuţelor de birou, plăcuţelor de identificare şi de semnalizare, cât şi cleşti cu timbru sec şi etichete autoadezive pentru timbru sec.
 
Pentru mai multe informaţii,
ŞtampileOnline.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii