Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:58 24 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Maritimo Game Mania, ediţia 2013!

ro

13 Nov, 2013 18:08 731 Marime text
Continuând tradiţia începută anul trecut, Maritimo Shopping Center îi invită pe toţi pasionaţii de jocuri pe console PS3 la Game Mania, ediţia 2013 - competiție care va avea loc la Intrarea 1 (zona Hervis, Domo) şi va începe vineri, 15 noiembrie 2013. Duminică, 17 noiembrie 2013, se va disputa tabloul principal şi vor avea loc şi premierile. Aşadar, toţi iubitorii de gaming, fie amatori sau profesionişti, sunt aşteptaţi să-şi transforme hobby-ul în posibilitatea de a câştiga vouchere de cumpărături şi alte premii surpriză. Anul acesta, Game Mania reuneşte trei competiţii, fiecare joc având podiumul şi premiile lui. Cele trei jocuri alese sunt:
FIFA 2014 - unul dintre cele mai apreciate jocuri din lume. Competiția va avea loc 1 vs 1 în tablouri piramidale, în aşa fel încât primii doi din fiecare tablou vor trece mai departe, spre tabloul principal, care se va disputa duminică, 17 noiembrie. Se va juca folosindu-se setările standard.
GRID 2 - toţi participanţii vor juca pe un sistem time attack (cel mai bun timp), unde cei mai buni 4 timpi din competiție vor forma podiumul de premiere. Se va juca folosindu-se setări standard, aceeaşi maşină şi aceeaşi planşă pentru toată lumea, fiecare participant având dreptul la 2 tururi, în încercarea de a stabili cel mai bun timp.
MORTAL KOMBAT KOMPLETE EDITION - competiția va avea loc 1 vs 1 în tablouri piramidale, în aşa fel încât primii doi din fiecare tablou vor trece mai departe, spre tabloul principal, care se va disputa duminică, 17 noiembrie. Se va juca folosindu-se setările standard.
La fel ca anul trecut, competiţia are premii mari şi anume:
FIFA 2014 - locul I - 3 vouchere x 500 lei; locul II - 2 vouchere x 350 lei; locul III - voucher 500 lei; locul IV - voucher 250 lei.
GRID 2 - locul I - 2 vouchere x 500 lei; locul II - voucher 600 lei; locul III - voucher 300 lei; locul IV - voucher 100 lei.
MORTAL KOMBAT KOMPLETE EDITION - locul I - 2 vouchere x 500 lei; locul II - voucher 600 lei; locul III - voucher 300 lei; locul IV - voucher 100 lei.
Înscrierile se fac la Info Desk-ul Maritimo sau la locul de desfășurare a competiției, în limita locurilor disponibile.
Vă aşteptăm!
 
 
 
Despre Maritimo
Maritimo Shopping Center este amplasat în Constanța pe bulevardul Aurel Vlaicu și este cel mai mare centru comercial din Dobrogea. Găzduiește peste 130 de chiriasi, o zonă de restaurant și cafenele, multiple facilităţi pentru petrecerea timpului liber, un cinematograf multiplex cu opt săli, un centru de fitness, squash şi billiard. O parcare generoasă cu peste 2.200 de locuri asigură accesul ușor și confortul vizitatorilor.
Despre IMMOFINANZ Group
IMMOFINANZ Group este una dintre cele mai importante companii de imobiliare listate din Europa și este inclusă în indicele ATX (Austrian Traded Index) al Bursei de Valori din Viena. De la înființarea sa, în 1990, IMMOFINANZ Group şi-a constituit un portofoliu de proprietăți de înaltă calitate. La ora actuală, acesta cuprinde peste 1.830 proprietăţi cu o valoare de piaţă de aproape 9,81 miliarde euro. Activitatea de bază a IMMOFINANZ Group constă în achiziția și managementul investițiilor în proprietăți, dezvoltarea de proiecte imobiliare și vânzarea acestora. IMMOFINANZ Group își concentrează activitatea pe segmentele de retail, birouri, logistică şi rezidenţial în opt pieţe regionale principale: Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, România, Polonia şi Rusia. Pentru mai multe informații accesați: www.immofinanz.com.
IMMOFINANZ Group în România
IMMOFINANZ Group este unul dintre cei mai importanți dezvoltatori imobiliari din România, cu un portofoliu de 87 de proprietăți, format în cea mai mare parte din clădiri de birouri și spații comerciale, estimat la 1.029,3 millioane de euro. România se clasează pe locul al treilea în portofoliul Grupului, cu o cotă de 10,5%, după Austria, cu 40,3% și Rusia cu 10,7%. În iunie 2011, IMMOFINANZ Group a semnat achiziția Adama, un dezvoltator imobiliar de vârf din Europa de Sud-Est, cu operațiuni importante pe piața rezidențială din România. Tranzacția a consolidat operațiunile IMMOFINANZ Group în domeniul construcțiilor și al dezvoltărilor rezidențiale din regiune, în special în România.
Further information under: www.immofinanz.com

Ti-a placut articolul?

Comentarii