Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:30 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Maraton de workshop-uri în domeniul organizării de evenimente Workshop-ul de festivaluri culturale și de concerte

ro

18 Feb, 2014 19:05 1165 Marime text
Joi, 20 martie 2014, în incinta Rin Grand Hotel va avea loc un maraton de workshop-uri în domeniul managementului evenimentelor, maraton organizat de Management & Training Solutions.
În cadrul acestor workshop-uri participanții vor putea acumula şi aprofunda, de la speakeri internaționali si naționali cu experiență vastă în domeniu, cunoștințe despre: expoziții și târguri, concerte, conferințe, evenimente politice, evenimente sportive, lansări de produs, conferințe de presă, festivaluri culturale, seminarii și training-uri, evenimente tematice și evenimente sociale cu finanțare UE.
 
Workshop-ul de festivaluri culturale

În cadrul evenimentului organizat de Management & Training Solutions, workshop-ul de festivaluri culturale va fi susținut de Emil Pantelimon, acesta ocupând în momentul de față postul de asistent manager în cadrul Festivalului Internațional “George Enescu”.
Emil Pantelimon a inițiat o serie de programe și evenimente culturale de-a lungul timpului, atât la nivel local, cât și la nivel național: Programul de promovare a tinerilor artiști “Seri Albastre”, Programul Viitori Lideri ai Comunității, Bursele UNIMIR, Campania Verde pentru Cultură, Festivalul “Povestea din Ajun”.

Workshop-ul de concerte

Ionuț Tunaru este speaker-ul propus de Management & Training care va prezenta workshop-ul de concerte și care va oferi tips & tricks direct din culisele organizării unui eveniment de tip concert.
În anul 2010, Ionuț Tunaru a devenit Project Manager pentru Let’s do it Romania, iar în 2011 a a acceptat un job în domeniul organizării de evenimente, și anume Manager de Producție la Project Events. A pus bazele unei mari asociații non-profit, asociație care se ocupă cu organizarea evenimentelor și care în prezent numără 900 de membri oficiali - Brigada de Voluntari.
 
Management & Training Solutions are ca activitate principală consultanța în afaceri și în management, promovând ca servicii inițiale oferirea unor sesiuni de dezvoltare profesională a afacerilor în cadrul configurat de societatea românească, cu ajutorul unei echipe experimentate și competente.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii