Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:16 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ceremonii Umaniste, de acum și în România

ro

13 Jan, 2014 15:29 1098 Marime text
Începând din acest an, românii vor putea beneficia de un serviciu care are din ce în ce mai mult succes la nivel internațional: ceremoniile umaniste. Fie că e vorba de venirea pe lume a unui copil, o căsătorie sau înnoirea jurămintelor unor soți, ceremoniile umaniste sunt o metodă inedită de a marca momentele importante din viață într-o manieră foarte personală.
 
Acest serviciu a fost creat pentru că există cerere pentru el. Oamenii sunt interesați să marcheze momentele importante din viața lor într-o manieră personală, emoțională. Iar noi tocmai asta le oferim - nu îi punem să urmeze o tradiție impersonală, ci îi invităm să participe activ, să fie eroii propriei ceremonii așa cum sunt eroii propriei povești de iubire. Oficianții de ceremonii s-au pregătit intensiv în ultimele luni, beneficiind inclusiv de consiliere din partea unor oficianți din Scoția, care au zeci de ani de experiență în domeniu.” - Monica Belițoiu, Coordonator PR pentru Ceremonii Umaniste.
 
Fiecare ceremonie umanistă este special creată pentru persoanele implicate și este bazată pe valori umane comune, dar fără elemente religioase. Ceremoniile cuprind o gamă diversă de servicii flexibile care pot fi personalizate și adaptate după tema stabilită împreună cu cei care solicită un astfel de serviciu.
 
Caracterul ceremoniilor este unul strict simbolic, fără implicații legale. Ceremoniile sunt susținute de oficianți calificați, care pot îndeplini acest rol doar după ce urmează un program intensiv de pregătire. Ceremoniile umaniste sunt un serviciu oferit de Asociația Secular-Umanistă din România.
 
Vă invităm să aflați mai multe informații despre ceremoniile umaniste vizitând standul oficianților în cadrul târgului ExpoMariage de la Hotel Marriott în perioada 17-19 ianuarie.

Monica Belițoiu
Coordonator PR
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii