Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:21 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cele mai scumpe bilete la concertul de Craciun al lui DEMIS ROUSSOS, epuizate!

ro

27 Nov, 2013 19:10 1591 Marime text

     Pe 5 decembrie 2013 Demis Roussos se va reintalni cu fanii din Romania! Cei care vor sa mearga la concertul de Craciun al celebrului artist ar trebui sa se grabeasca deoarece biletele se vand rapid. Cele mai scumpe bilete, cele de 300 de lei au devenit indisponibile, cei mai mari fani asigurandu-si deja un loc cat mai aproape de idolul lor.
 
     De asemenea, si cele mai ieftine bilete au fost epuizate in urma cu cateva saptamani, alte doua categorii fiind aproape de epuizare. In acest moment se mai gasesc bilete la urmatoarele categorii:
  • 300 lei (categoria VIP)SOLD OUT
  • 250 lei (categoria 1)
  • 200 lei (categoria 2)
  • 150 lei (categoria 3)
  • 100 lei (categoria 4)
  • 50 lei (categoria 5)SOLD OUT
 
     Demis Roussos le va oferi fanilor pe 5 decembrie melodii specifice sarbatorilor de iarna („Silent Night”, „Ave Maria”, „White Christmas”, „Amazing Grace”) dar si hituri celebre: „Goodbye My Lve Goodbye!”, „Dinata Dinata”, „My Friend The Wind”!
 
     Cei care inca nu si-au rezervat un loc in sala mai pot gasi bilete in urmatoarele locatii: Magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Muzica si Victoria, Sala Palatului, Palatul Copiilor, Vodafone, Germanos, Oficiile Postale semnalizate cu Bilete.ro si online pe BILETOO.ro, BLT.ro, BILET.ro, MYTICKET.ro, BILETE.ro si EVENTIM.ro.
 
~~Concertul „DEMIS ROUSSOS” va avea loc pe 5 Decembrie 2013 la Sala Palatului din Bucuresti si este un eveniment organizat de Project Events. Parteneri media: Prima TV, Magic FM, Forbes, Ring, Catavencii, Zile si Nopti, Sunete, VIP, Stop To Shop, Bucharest NihgtLife, Realitatea.net, iConcert.ro, BestMusic.ro, InfoMusic.ro, ADPM.ro, PeTeava.ro, 220.ro, Ziare.com, Orasulm.eu, InternetCorp, eComunicate.ro, Indoor Media, Reteaua Info-Sanatate, Cocor Media Channel, Carpat Guard, Spard Team. Masina oficiala a evenimentului este oferita de Automobile Bavaria Group.~~
 
www.ProjectEvents.ro *** www.facebook.com/ProjectEvents.ro  
 
https://www.youtube.com/watch?v=4G3by1WPlvE
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii