Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:38 19 06 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sponsorizare elevi olimpici – Luni, 11 Mai, ora 14.30 Camera Notarilor Publici Constanta

ro

08 May, 2015 22:19 1562 Marime text
Constanta, 7 Mai 2015.
Pe 24 aprilie 2015, Camera Notarilor Publici Constanta si Baroul de Avocati Constanta au organizat un eveniment special: bal in scop caritabil, la Restaurant Dorna, Mamaia. Invitatii (Notari, Avocati, Judecatori si Parteneri) s-au delectat cu preparate alese, bautura fina, atmosfera intretinuta de formatia TOMIS QUARTET, dansuri cu trupa Cabaret Unique, momente improvizatie cu Backstage Boys, tombola cu premii pentru toti invitatii, oferite de: Spitalul de Oftalmologie Mrini, Turkish Airlines Constanta Management, aBeauty, Iaki Spa, Hera Body Care, Avon, Techir, Pure Fitness, Spazio Caffe, Cinema Cityplex.
 
Evenimentul a avut cu scop caritabil: incasarile stranse in urma tombolei cu premii vor fi donate catre 2 elevi olimpici cu posibilitati financiare reduse (in urma recomandarii Inspectoratuului Scolar Judetean Constanta). Donatia va avea loc Luni, 11 Mai, ora 14:30, la Camera Notarilor Publici Constanta din Str. Traian nr. 35, Constanta.
 
Dna Mariana LAMBRINO, Presedinte al Asociatiei Notarilor „PONTUS EUXINUS”-Constanta a declarat: „Evenimentul Balul Primaverii este un proiect de suflet, in care ne-am implicat cu mare drag. Proiectul se afla la a 2-a editie si speram sa organizam si in viitor astfel de evenimente caritabile, sa ii ajutam pe cei mai putin norocosi. Evenimentul are ca scop constientizarea comunitatii locale, privind sustinerea unor cauze sociale si implicarea in domeniul educatiei, serviciilor sociale, sanatatii, in judetul Constanta.
Multumim partenerilor: MRINI EYE Hospital si Turkish Airlines Constanta Management pentru suportul oferit in cadrul evenimentului. Mrini Eye Hospital a acordat 5 premii constand in investigatii medicale in valoare de 500 de lei fiecare, iar Turkish Airlines Constanta Management a oferit 2 bilete dus intors, la clasa economica, cu plecare din Aeroportul International Mihail Kogalniceanu catre Istanbul”.
 
Despre Kool Media
Noi, Kool Media, suntem o agentie de publicitate din Constanta, cu o experienta îndelungata a
echipei în Marketing – Creatie- Comunicare –Relatii Publice – Mass Media –Organizare evenimente –
Printuri de mici si mari dimensiuni.

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii