Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:43 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noul punct ENEL Mangalia - Un concept inovator pentru clienţii ENEL Energie

ro

15 Nov, 2010 22:29 7880 Marime text
img_0803.jpgConstanţa, 15 noiembrie 2010 - Clienţii din zona de sud a judeţului Constanţa au la dispoziţie, începând de astăzi, un nou Punct Enel deschis în Mangalia. Acesta este cel de-al doilea Punct Enel deschis în judeţ după inaugurarea, în urmă cu două săptămâni, a celui din municipiul Constanţa.

Într-un cadru plăcut, clienţii vor putea obţine informaţii privind cele mai potrivite servicii care li se pot pune la dispoziţie, adaptate nevoilor şi solicitărilor lor. Tot aici vor beneficia de un flux de procesare optim privind obţinerea avizelor sau autorizaţiilor de care au nevoie.

Punctul Enel din Mangalia dispune, la fel ca şi cel din Constanţa, de o structură şi un design similare cu Punctele Enel din Italia, bazate pe un concept inovator al centrelor pentru relaţii cu clienţii, care oferă o abordare modernă şi o gamă variată de servicii într-un singur loc.

Clienţii care vor trece pragul noului Punct Enel vor beneficia de patru mari categorii de servicii: informaţii şi consultanţă; gestionarea contractelor; vânzare şi prevânzare de energie electrică; gestionarea sesizărilor privind activitatea Enel.

Enel intenţionează să dezvolte o reţea de Puncte Enel în toate cele trei zone în care activează: Dobrogea, Banat şi Muntenia Sud. În cadrul acestui proiect, până la jumătatea anului viitor, în judeţul Constanţa vor funcţiona, în total, patru astfel de Puncte Enel.

Biroul de presă Enel România

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • petre 20 Feb, 2012 14:35 lasati curentul si nu il mai luati ca ne-ati zapacit cum vine ora 18 luati curentul si numai la aceste 3-4 blocuri se poate sa spunem ca locuim si la oras
  • florica 20 Feb, 2012 14:33 aceiasi problema am si eu de ce luati curentul pe 1 decembrie l918 numai la 4 blocuri se ia de cel putin doua saptamani aveti un program vine ora 18 luati curentul pana la 12 sau unu noaptea ,este posibil asa ceva ne-am intors iar pe vremea lui ceausescu sa nu imi spuneti ca se intrerupe siguranta singura pentru ca este clar ca este programat cand vine ora 18 se ia dar ma intreb de ce numai la aceste blocuri ,am sa adun semnaturi de la toti si voi trimite la guvernul romaniei rusine sa spun ca locuiesc intr-un oras de la malul marii precum Mangalia si sa ne ia curentul -am sa fac reclamatie tocmai la guvern si am sa aduc si televiziunea
  • suzi 14 Feb, 2012 13:34 lasati curentul pe 1 decembrie l918 de ce il luati numai la 3-4 blocuri