Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:39 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Asociaţia Universul Prieteniei Iaşi Biblioteca Judeţeană Ioan N. Roman Constanţa invită publicul în Aula Bibliotecii Judeţene Constanţa Joi 29 septembrie 2011, ora 18, la Lansare de carte

ro

28 Sep, 2011 16:17 2427 Marime text

afis_resize.jpgAurel-Avram Stănescu: " Un liceu la malul mării" ( roman)

Coperta - Liliana Nastas Brătescu

Prefaţa- Doina Berchină

Prezentare de carte

Violetta Petre : volumele de poezie "Poeme violete", "Dincolo de cer" şi "Pianina violetă"

Aurel-Avram Stănescu : " Adevărul dintre noi" (proză scurtă)

Momente muzicale susţinute de formaţia "Ziua liberă "

Înfiinţată în Iaşi, în urmă cu trei ani, Asociația Universul Prieteniei a desfăşurat o activitate susţinută care s-a concretizat în: publicarea și lansarea a 33 volume de poezie sau proză, organizarea unui număr de 6 expoziții și vernisaje, întruniri de grup cu scopuri utilitare și de relaxare, 3 tabere de creație și recreație. Activitatea asociației este axată în special pe proiecte culturale cu implicații sociale, prin punerea în valoare a creațiilor și creatorilor care servesc cu vocație Artele, sprijinindu-i să își găsească astfel împlinire și confirmare, dar și pe acțiuni de grup cu scop de relaționare socială, comunicare și integrare a persoanelor atinse de sindromul singurătății.

Întrunirile și evenimentele asociației sunt destinate tuturor categoriilor de vârstă, tuturor celor ce doresc să se relaxeze cu noi experiențe artistice și sociale înfruptându-se din lumea tainică a cuvântului,.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii