Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:51 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cetatean prins in flagrant pentru inselaciune si uzurpare de calitati oficiale - 07.03.2009

ro

07 Mar, 2009 00:00 1896 Marime text

06 martie 2009
COMUNICAT

Constanţa: cetăţean prins în flagrant pentru înşelăciune şi uzurpare de calităţi oficiale

Ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie – Biroul Anticorupţie pentru Judeţul Constanţa, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, l-au prins în flagrant pe numitul M.N.  de 52 ani din Cernavodă, în timp ce primea 120 RON, drept onorariu, pentru înregistrarea unei sesizări la „Biroul Anticorupţie şi Fraudă pentru judeţul Constanţa”, formulate de  numitul T.M. cu privire la neregulile de la firma la care lucrase anterior.
În fapt, la data de 03.03.2009, denunţătorul l-a cunoscut pe M.N. în timp ce acesta efectua un „control” la un bar din Constanţa, unde s-a recomandat şi legitimat a fi „ director adjunct executiv la Biroul Anticorupţie şi Fraudă pentru judeţul Constanţa”.
Întrucât M.N. a susţinut că se ocupă şi cu „drepturile omului”, T.M. i-a spus că are de recuperat o restanţă salarială de la firma unde lucrase anterior. Ca atare,  M.N. s-a oferit să-l sprijine în recuperarea banilor, solicitându-i să consemneze şi să-i înmâneze o sesizare cu privire la neregulile de la fostul loc de muncă al denunţătorului. În schimbul înregistrării acelei sesizări la instituţia unde a pretins că lucrează, M.N. i-a cerut iniţial ca taxă timbru iar ulterior ca onorariu suma de 120 RON.
În ziua de 06.03.2009, în baza denunţului depus T.M. şi sub coordonarea procurorului competent din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, a fost organizată acţiunea de prindere în flagrant, M.N. fiind surprins în timp ce primea suma de 120 RON  de la denunţător  în barul unde s-au cunoscut.
Numitul M.N. a fost prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa pentru comiterea infracţiunii de înşelăciune prev. şi ped. de art. 215, alin 1 şi 2 C.P.


BIROUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii