Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:30 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un bărbat suspectat de comiterea unui omor deosebit de grav, identificat şi reţinut de poliţiştii din Covasna, cu sprijinul D.G.I.P.I.

ro

02 Nov, 2012 20:46 1973 Marime text

Poliţiştii specializaţi în investigarea criminalităţii din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Covasna, cu sprijinul de specialitate al Direcţiei Generale de Informaţii şi Protecţie Internă (D.G.I.P.I.), au reuşit, în aproximativ 24 de ore de la sesizarea primită, identificarea şi prinderea unui suspect de comiterea unui omor deosebit de grav.

În baza informaţiilor deţinute, în dimineaţa zilei de astăzi, 2 noiembrie a.c., în jurul orei 04.00, pe raza judeţului Harghita, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au reuşit, cu sprijinul D.G.I.P.I., reţinerea suspectului, acesta fiind găsit ascuns sub un pod rutier.

Cercetările în acest caz au fost demarate ieri, 1 noiembrie a.c., ca urmare a sesizării efectuate de o persoană prin 112 - Apelul Unic de Urgenă, cu privire la faptul că în locuinta pe care o închiriase, situată pe raza municipiului Sf. Gheorghe, a găsit cadavrul femeii aflate în gazdă, cu urme de violenţă extremă. În momentul în care a fost găsit cadavrul, în locuinţă se aflau şi cei doi copii minori ai victimei, unul de 2 ani si 2 luni, aflat în stare de şoc, şi altul în vârstă de 2 luni.

În urma examinării cadavrului s-a constatat că acesta prezintă 18 plăgi înjunghiate.

În urma verificărilor, schimbului de informaţii şi al celorlalte activităţi specifice desfăşurate a fost identificat şi localizat autorul faptei, respectiv un bărbat din mun. Odorheiul Secuiesc, tatăl copilului de două luni, cu care victima a trăit în concubinaj până în urmă cu circa trei săptămâni, când din cauza frecventelor acte de violenţă, femeia a fugit din locuinţa comună.

Persoană reţinută urmează a fiu prezenată Tribunalului Covasna cu propunere de arestare preventivă.

Compartimentul Relaţii Publice din cadrul

DIRECŢIEI GENERALE DE INFORMAŢII ŞI PROTECŢIE INTERNĂ

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii