Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:28 19 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat MAE - Atenționare de călătorie - SUA

ro

11 Dec, 2014 13:52 802 Marime text
Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află sau călătoresc pe teritoriul Statelor Unite ale Americii asupra faptului că Serviciul naţional de meteorologie a emis la data de 10 decembrie 2014 o avertizare de furtună de zăpadă, valabilă până la data de 11 decembrie 2014, pentru regiuni din următoarele state: New York, Pennsylvania, Maine și Vermont.

Sunt prognozate căderi masive de zăpadă, însoțite de viscolire și formare de polei, ce vor crea probleme de trafic, unele drumuri devenind impracticabile, existând și riscul întreruperii alimentării cu electricitate în zonele afectate.

De asemenea, în urma precipitațiilor abundente  înregistrate în ultimele zile, la data de 10 decembrie 2014 a fost emisă o avertizare de inundații pentru zone aflate în apropierea râurilor din statele Connecticut și Massachusetts, valabilă până la 11 decembrie 2014.
Ambele avertizări sunt valabile până în seara zilei de 11 decembrie 2014, 6.00 p.m., ora locală.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă cetăţenilor români ca, înainte de a călători în Statele Unite ale Americii, indiferent de zona în care urmează să se deplaseze, să urmărească evoluţia fenomenelor meteorologice pe site-urile de specialitate.

Direcţia Purtător de Cuvânt şi Comunicare

Ti-a placut articolul?

Comentarii