Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:53 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Solutii pentru Dezvoltarea Durabila a Autoritatilor Publice Locale din Muntenia si Dobrogea

ro

29 Mar, 2011 22:41 1023 Marime text

Bucureşti, 28.03.2011: Agentia BTL Design si trustul de presa Agora Group, impreuna cu Federatia Autoritatilor Locale din Romania (FALR), Asociaţia Oraselor din Romania, Asociatia Municipiilor din Romania, Asociatia Comunelor din Romania, organizeaza joi, 31 martie 2011, simpozionul de administratie publica: „Solutii pentru Dezvoltarea Durabila a Autoritatilor Publice Locale", Editia 2 Muntenia si Dobrogea. Evenimentul va avea loc la Ploiesti, Hotel Central, Sala Mare, incepand cu ora 09.00.

Conferinta isi propune sa informeze si sa puna in contact direct reprezentanti ai administratiei locale, ai Guvernului si furnizorii de tehnologie si de soluţii financiare pentru a gasi cele mai fiabile si eficiente cai de modernizare a administratiei publice locale.

Evenimentul se adreseaza reprezentantilor administratiei publice locale din regiunile Muntenia si Dobrogea: presedinti de consilii judetene, primari de localitati si reprezentanti ai institutiei prefectului din judetele regiunii Transilvania si cuprinde urmatoarele teme importante si actuale, atat pentru autoritatile locale, cat si pentru mediul de afaceri: solutii pentru dezvoltarea comunitatilor locale, solutii pentru izolarea termica a locuintelor, solutii in sprijinul dezvoltarii durabile: solutii de eficientizare a activitatii / solutii de scadere a costurilor.

„Solutiile propuse in acest eveniment vor ajuta administratiile publice locale sa fie mai eficiente in rezolvarea problemelor cetatenilor, iar succesul inregistrat de editia anterioara a aratat ca primarii sunt deschisi si doresc sa imbunatateasca serviciile adresate populatiei" a declarat Ion Radu, Managing Director, BTL Design.

In calitate de vorbitori oficiali vor fi prezenti reprezentanti din Ministerul Administratiei si Internelor, Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, specialisti din Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale, Comisia pentru Administratie Publica - Amenajarea Teritoriului si Echilibru Ecologic si Fondul National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii, Parlamentul Romaniei, Agentia pentru Dezvoltare Regionala. Vor sustine prezentari pe tematicile enumerate reprezentanti ai companiilor CEC Bank, Ager Leasing, Adeplast.

Evenimentul este promovat cu ajutorul partenerilor media Telegraful de Prahova, Stiriprahova.ro, PrahovaBusiness, Incomod, PRWave, PRWave Directory, MediaLook, Agora News, IT Trends.

Despre Agora Group

Agora Group este un trust de presa specializat in tehnologia informaţiei, comunicaţii, afaceri şi distribuţie de carte straina si este prezent in piaţa publicaţiilor de IT&C din 1992.

In prezent, Agora Group deţine in portofoliu revistele: IT Trends, Digital Trends (ambele lansate in 2009), evenimentele: Conferinţele Regionale Agora, Conferinţele de Tehnologie Agora, Conferinţele de Soluţii Agora, mesele rotunde IT Trends, eLiberatica - conferinţa anuala pe tema Open Source Free Software, serviciul de distribuţie de carte straina Byblos şi portalul online cu serviciul de ştiri AgoraNews.

Detalii pe www.agora.ro .

Despre BTL Design

BTL Design este lider in organizarea de programe de evenimente destinate mediului de afaceri road-show pe teritoriul Romaniei. In portofoliul nostru se regasesc mai multe programe de evenimente derulate din 2005: Solutii pentru dezvoltarea IMM-urilor, EUSol -Solutii europene pentru afaceri, Parteneriatul Public - Privat, instrument de lucru strategic pentru administratia publica locala, Modernizarea si Eficientizarea Administraţiei Publice Locale din Romania, Soluţii pentru administratiile locale in contextul crizei economice, Solutii pentru Dezvoltarea Durabila a Autoritatilor Publice Locale. Firme de renume din domeniul serviciilor financiare, telecom, IT&C, consultanta au ales sa-si promoveze solutiile in cadrul evenimentelor organizate de catre noi. Detalii pe www.btldesign.ro

Misiunea BTL Design este sa construiasca o interfata eficienta de comunicare intre furnizorii de solutii pentru mediului de afaceri si potentiali beneficiari ale acestora.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii