Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:37 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ringier lansează portalul online SportNews.ro

ro

19 May, 2014 16:28 989 Marime text
Bucuresti, 19 mai
 
Ringier România lansează marţi, 20 mai, portalul dedicat sportului, SportNews.ro. Noua apariţie se înscrie în strategia de diversificare a portofoliului online şi are, în acelaşi timp, rolul de a întări unul din pilonii editoriali principali ai brandului Libertatea: sportul. Astfel, secţiunea de sport a portalului libertatea.ro va duce către SportNews.ro.
 
SportNews.ro va acoperi o serie largă de evenimente, din cât mai multe domenii sportive. Din punct de vedere editorial, echipa îşi propune o abordare care să îi creeze cititorului senzaţia că se află în mijlocul acţiunii, explicându-i ce se întâmplă, unde, când, de ce şi ce va urma. Fotbalul îşi va avea locul său important, garantat de popularitatea de care se bucură în rândul publicului, dar şi alte domenii sportive beneficiază de atenţia şi de experienţa echipei editoriale dedicate, acest lucru fiind chiar un punct de diferenţiere. Conţinutul va fi clasificat în nouă secţiuni: EXCLUSIV, FOTBAL INTERN, NAŢIONALĂ, GENERAŢIA DE AUR, FOTBAL INTERNAŢIONAL, CM 2014, SPORTURI, MULTIMEDIA, AUTO.
 
Echipa este formată din jurnalişti de valoare, cu experienţă, şi din tineri ziarişti pasionaţi, cu dorinţă de afirmare, cu toţii propunându-şi să aducă la nivel de standard moralitatea şi calitatea scriiturii în jurnalismul sportiv prin exclusivităţi, reportaje speciale, dezvăluiri etc. Echipa este condusă de Mihai Toma, ziarist cu 15 ani de experienţă în presa sportivă.
 
SportNews.ro doreşte să îşi implice cititorii cât mai mult, iar feedbackul lor va fi un criteriu de modelare a conţinutului website-ului. Pentru a încuraja o interacţiune constantă şi de calitate, “Întrebarea zilei” este o secţiune căreia i se va acorda o atenţie specială. Venind în întâmpinarea intereselor publicului său, SportNews.ro aduce ca noutate un calendar al evenimentelor sportive actualizat în timp real. Aici vor fi prezentate toate acţiunile din zona sportivă (competiţională sau nu) pentru săptămâna în curs.
 
Data lansării, 20 mai, coincide cu aniversarea a 50 de ani de viaţă ai celui mai titrat fotbalist român, Miodrag Belodedici, care a câştigat două Cupe ale Campionilor, cu două formaţii diferite. Cu acest prilej, SportNews.ro a dedicat un spaţiu amblu subiectului, urmând să le ofere cititorilor ştiri inedite despre fostul mare internaţional.
 
Pentru prima lună de la lansare, când se împlinesc  20 de ani de la Mondialul din 1994, apogeul Generaţiei de Aur, SportNews.ro a pregătit, în spiritul politicii editoriale pe care şi-a asumat-o, o serie de exclusivităţi, de poveşti neştiute, istorisite chiar de cei care au scris istoria: Gică Hagi, Dan Petrescu, Florin Răducioiu, Ilie Dumitrescu şi ceilalţi componenţi ai echipei. De asemenea, chiar în primele zile de la lansare, site-ul le propune cititorilor săi articole exclusive, precum povestea omului din spatele succesului Simonei Halep sau cine este singurul jucător român de tenis care l-a bătut pe Rafael Nadal.
 
Din punct de vedere al designului, website-ul vine cu o propunere unică pe piaţa de specialitate: patru ştiri principale în primul ecran. De altfel, noul website va pune un accent sporit pe imagine şi va oferi galerii foto care surprind emoţia specifică domeniului sportiv. SportNews.ro are design responsiv şi este optimizat pentru dispozitive late.
 
 
Ringier este o companie media cu o ofertă de produse diversificată, fiind prezentă în 14 ţări şi având aproximativ 7,500 de angajaţi. Înfiinţată în 1833, Ringier deţine branduri media active în print, TV, radio şi online, precum şi pe platforme mobile. Compania are afaceri de succes în domeniile publishing, divertisment şi internet. Cu o istorie de afaceri de peste 180 de ani, Ringier se remarcă prin spiritul de pionierat şi susţine independenţa, libertatea de exprimare şi diversitatea informaţiilor. Ringier este o companie de familie cu sediul central la Zurich.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii